Gå til sidens hovedinnhold

Kilroy viser vei

Vi stoler på at den nybakte V75-vinneren K.L.M. Kilroy vinner V5-1, og spiller samlebonger på samtlige forslag på Forus i kveld.

Klikk her for V5-tips

Her kan du laste ned løpsprogram

Oversiktlig igjen
Selv om Forus kun kjører én V5, er det relativt få vinnerkandidater i de fleste løpene. Vi ser derfor ingen grunn til å la være å spille samlebonger til Stavangerovalen denne gang også.

Allerede i V5-innledningen kommer dagens sikreste vinner ut. Lørdagens V75-vinner 2 K.L.M. Kilroy vant på en overbevisende måte, og i kveld er konkurransen mildt sagt skral. Den startraske Gudmestad-traveren forsvarer normalt innersporet og leder helt hjem - dersom da ikke kraftanstrengelsen sitter i kroppen.

I V5-2 hever 4 Eskeladden, 6 Spang Spenter og 10 Nordli Vinni seg klart ut fra de øvrige, men trioen er ikke helt til å stole på. På den største samlebongen spiller vi derfor hele syv hester, bl.a. en superdyping som virkelig vil gjøre vei i vellinga.

Overlegen Stenslandduo
I den tredje avdelingen kommer mange til å gardere da favorittduoen 6 Scott K. og 9 U.S. Fonds begge kommer ut etter lang pause. Høykapable Scott K. har blitt kastrert, mens den 3-årige amerikaimporten gjorde et flott prøveløp. Vi tror disse to er minst 50 meter bedre enn svake konkurrenter, og satser på at en av dem får klaff.

Flere gode kaldblodshester møtes til dyst i V5-4, og en av våre tre V75-bankere fra lørdag kommer ut som kjempefavoritt. Selvfølgelig har vi god tro på at 8 Låhne Trym tar nok en seier for Øystein Tjomsland, men vi er mildt sagt skeptiske til det tette løpsprogrammet. 4-åringen skal ut i sitt tredje løp på en drøy uke. Vi spiller derfor 2 Reitdono inntil, selvom hesten denne gang blir eierkjørt. Spikeld-sønnen var meget tapper i nederlaget mot Låhne Trym på lørdag, og med løp i kroppen og et flott spor skal ikke favoritten gjøre mye galt får Reitdono er først i mål denne gang. Det blir flott oppgang i V5-verdien dersom tredjevalget innfrir.

Stolpe på Atlantica?
Det er svært få travere forunt å få stolpe i programmet (5 ett-tall/seire). 9 Atlantica står med fire seire på rappen, og blir naturlignok hardt betrodd i V5-finalen. Vi har også god tro på Stangeland-traveren som dog møter endel gode konkurrenter denne gang, og 5-åringen kommer ikke til dekket bord fra sitt bakspor. Vi bankerspiller seiersmaskinen på det minste spilleforslaget, men tar med noen kapable garderingsstreker på de to største spilleforslagene. Dermed kan det bli svært hyggelig utbetaling.

Ekspertforslag
Vi spiller samlebonger "all over", og på alle tre forslagene prøver vi å ta V5 ti ganger.

Bongene koster 120, 480 og 1.400 kroner og kan kjøpes i boksen oppe til venstre.