Kjøsnes har bankeren

I en V5-omgang uten noen helt sikre holdepunkter satser vi på at Odd Arne Kjøsnes vinner V5-3 på Leangen i kveld. Les våre tips og spill her.

Her finner du Nettavisens tips til V5 på Leangen.

Det er potensial for en god V5-utbetaling på Leangen i kveld. Vi synes ikke det er noen helt sikre vinnere, og velger å spille banker på King Eden i den tredje avdelingen. Så langt er hesten et annetvalg, krysset på halvparten så mange bonger som favoritten Pelle Zoot. Trolig vil disse to dog bli omtrent like mye spilt når V5 starter.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Jomar Blekkan og Bjørn Garberg ser ut til å bli kveldens nøkkelkusker.
I V5-1 sitter Blekkan opp bak Alsaker Sylvester, mens Garberg sender ut stallhesten Herwig, som gjør en interessant start etter pause.

Glad X.T. og Bjørn Garberg blir favoritter i V5-2. Den flotte 4-åringen viste litt av hva han kan sist. Fra førstesporet blir King Photo A.M. og Jomar Blekkan en liten outsider.

Garberg sitter opp bak nok en favoritt i V5-4, Storeng Stil. Det finnes mange utfordrere. Faste Elding og Blekkan er en av disse.

Absolutely Pellini har vært noe variabel i prestasjonene, men var knallgod i seiersløpet sist. Med tilsvarende innsats igjen bør han ha en god vinnersjanse igjen sammen med sin faste makker Jomar Blekkan.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin