Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er naturligvis V75-løpene på Sørlandets travpark som er lørdagens klare sportslige og spillemessige høydepunkt. Men lørdagen byr også på sesongstart med V4/V5-lunsj på Klampenborg galoppbane i Danmark og en flott V65-omgang på Eskilstuna lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Klampenborg er det spillestopp i V4 kl 12.45, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.35.

Store felter på Klampenborg
Lørdag åpner Klampenborg galoppbane portene for 2021.Interessen for å starte opp igjen er stor, og det er hele 47 starterklærte hester i V4. Vi måtte gjøre et valg, og det ble duoen 13 Sanary og 7 Lord of Dublin i V4-3/V5-1. De to hadde en flott sesong i fjor, var begge meget gode i årsdebuten, og de fighter alltid helt til målstreken. Vi setter 13 Sanary klart først av disse og bankerspiller Sanary på de to minste V4 og V5-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Niels Petersen har åpnet en filial på Klampenborg. Men han har ennå ikke vært til stede på banen i år, som han er oppvokst en oppløpsside unna. - Jeg har god hjelp, og det er bra i disse corona-tider. Ser jobbene på nettet, og mine to treårige hopper på lørdag jobber fint. 9 Habla i V5-5 ser bra ut foran Mowerina (1000 Guineas) 8. mai og kan fort være en vinner, antyder Niels.

V4-1 og V4-4/V5-2 virker begge svært åpne, og det blir høyst trolig en fin utbetaling i begge spilleformer.