Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er naturligvis V75-omgangen på Biri som er lørdagens soleklare sportslige og spillemessige høydepunkt. Men i tillegg til Biris V75-løp, venter det også en flott galopplunsj på Klampenborg galoppbane. Lørdag kveld venter en flott V65-omgang på Harstad travpark.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Herlig V5-systemklaff på Øvrevoll søndag 2. oktober
Det var som kjent stor internasjonal V64-omgang på Øvrevoll søndag, men også internasjonal V4 og V5. Det ble ingen favoritter som vant i V5-spillet og kun fire kuponger kom helskinnet gjennom. Blant dem var våre galoppeksperters systemspill med fire andeler a kr 750. V5-utbetalingen stanset på flotte 26 889 kr.

I denne artikkelen er det Klampenborg galoppbane det heretter skal handle om. Her er det spillestopp kl 12.20 i V4, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.35.

Det nærmer seg sesongslutt på Klampenborg, og dette er den fjerde siste løpsdagen for året. Høsten er ofte tiden hvor overraskelsene kommer, så vi tror på gode penger til dyktige spillere.

I V4-veddemålet har vi tro på 5 Gravity i V4-2. Han sto igjen i starten sist, og avsluttet fint etter litt trøbbel underveis. Det samme kan vi si om 2 King Of. Begge disse tror vi er kan betydelig mer enn de viste i debuten sin og vi velger å gå tynt i V4-2.

Dagens kanskje mest spennende hest er 13 Kingof Pharoahs i V4/3/V5-1. Kingof Pharoahs har ikke startet siden juni 21, og har veldig usikker form. Det har vært mye trøbbel med han, men som toåring i 2020 var han den desiderte stjernen. Fjorårets treårssesong var en skuffelse, og han står veldig billig inne i løpet på lørdag. Trener Petersen er veldig usikker på han, men på kapasitet er det en vinner.

Bankerkandidat i V5-5
Vi velger å gå tynt i V5-5, og vi synes 7 Sir Macken var god sist. Møter ikke noe tøffere lag denne gangen, så vi garderer bare med 1 Runaway Sue som etter et lengre avbrekk leverte en ok innsats sist.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-4 er en sportslig godbit, men dessverre bare fire hester. Vi har mest tro på 3 Good Fortune og 1 Master Bloom, men 4 Hollywoodboulevard er slett ikke sjanseløs.