Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En fantastisk trav- og galopphelg står foran oss. Lørdag er det igjen dags for Super Saturday. Bergsåker byr på millionløpet Sundsvall Open Trot og jackpot i V75 med over 21 mill SEK ekstra i sjuerpotten. Lørdag kveld er det Gulljackpot i V75 på Klosterskogen. Søndag er det ekstra V75 med Dansk Derby fra Charlottenlund. Søndag er det også stor V64-jackpot på Bro Park med hele 470 900 SEK ekstra i sekserpotten. Søndag kveld venter det dobbel jackpot i en internasjonal V65-omgang på Momarken med hele 794 796 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men i tillegg til de doble V75-omgangen på hhv Bergsåker og Klosterskogen denne lørdagen, er det også lunsjtrav på Bergen travpark med V5/V4. V5-start kl 11.45, V4-start kl 13.30. Sent lørdag ettermiddag byr så Klampenborg på galopp med både V4 og V5 på menyen.

I denne artikkelen er det nettopp Klampenborg det heretter skal handle om. Her er det spillestopp kl 17.00 i V4, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 17.51.

Det er kun sju løp på Klampenborg lørdag. Flere av løpene har få hester, men de klare bankerkandidatene glimrer med sitt fravær.

Vi prøver oss med en frekk variant på de minste forslagene i V4-1 hvor vi har god tro på at 3 Colombia tar karrierens første seier. Hun møter svært begrenset motstand, og slo mange av konkurrentene sist. 400 meter kortere tror vi bare er en fordel og vi tror hun leder hele veien. Hardest i mot tror vi 2 Watch Me Dance blir. Har kun to løp i kroppen i år, og med litt mer fremgang fra sist kan hun vinne nå.

V4-3 tror vi også mest på en duo. 7 Oaktree har vært bra i hele år, og bør kunne forsvare 70 i handicap. 4 Titanium Carlras prøvde seg på sprint for første gang sist. Det gikk ganske så bra, og med 300 meter til nå, tror vi han blir hardest mot 7 Oaktree.

I V5-spillet er jockey Oliver Wilson sentral. Vi førstetipper han i tre av avdelingene. Størst tro har vi på 4 Margrethe i V5-3. Margrethe møtte hoppeeliten i Skandinavia sist, og tape bare for Ascot Brass og Iron Butterfly. Med lignende innsats på lørdag, bør seieren være innen rekkevidde. Olivers oppsitt i V5-4 er 5 Flambeau Rouge. Dette er en fireårs gammel hoppe som var veldig flink i fjor med seier i bla Norsk Oaks. Årsdebuterte for 14 dager siden med en sterk andreplass bak gode Sublissimo.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenSå et V5-spill hvor Oliver Wilson må vinne et løp eller to kan være veien til utbetalingslukene.