Klampenborg galopp med smell

Foto: hesteguiden.com

Det har ikke vært lett å være spiller på Klampenborg galoppbane i år, og det ligger store penger i luften også lørdag kveld.

Sportspills meny lørdag:
V75 Jarlsberg: Goop kommer ikke forgjeves
V5 Jarlsberg: Vi spiller dobbeltbanker i V5-3
V65 Hagmyren: Børje byr på "norsk"banker"
Oddstips 1: Brann fortsetter den gode trenden
Oddstips 2: Sogndal jakter femte strake hjemmeseier
VM-bronsefinale: Brasil må redde stumpene
Tippekupongen: Lørdagskupongen byr på fotballfest
Tippeligaen: Full oversikt over skader og karantener

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Midt i Jarlsberg-uken og når denen går inn i sin avsluttende helg, så er det naturligvis også aktivitet på både galopp og trav i Sverige og i Danmark. Etter at V75-festen er over på Jarlsberg lørdag ettermiddag, er det både V5 fra Klampenborg galoppbane i København og V65 fra Hagmyren. Nettavisens strålende galoppeksperter og våre svenske traveksperter har siste nytt til begge disse stevnene. Begge har forøvrig innleveringsfrist kl 18.25 i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Klampenborg galoppbane ligger i København og er kjennetegnet av at hestene løper motsatt vei. I tillegg er det en gressbane med svært langt oppløp. Og utbetalingene har vært mildt sagt store. Sjekk listen under:

Søndag 29. juni: V5 kr 28 165
Søndag 29. juni: V4 kr 11 239
Lørdag 21. juni: V5 kr 56 903
Lørdag 14. juni: V65 kr 6 919
Lørdag 31. mai: V5 kr 103 027
Lørdag 24. mai: V5 kr 10 317
Fredag 16. mai: V5 Ingen med fem rette - kr 8 143 for fire rette

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Nettavisens galoppeksperter har vært i strålende tipsform i år og etter at gutta traff på to systemspill på Øvrevoll torsdag (12 427 kroner tilbake på begge), har de herrer rundet godt over 1 million innspilt i sommermånedene. I kveld spiller de bankerfritt, men spiller dobbeltbanker i V5-2.

Noen få ganger i året avholdes det supersprint på galoppbanene i Skandinavia: Dette er distanser fra 300 til 650 meter, og her er det full rulle fra start til mål. I V5-2 på Klampenborg lørdag møter vi de to store lynene i vår del av verden. Sist vant 3 Cavorting foran 6 Light the Fire, og i fjor var det stort sett Cavorting som gikk til topps. Men Niels Petersen har Light The Fire og har tro på revansj. De pleier å gå med lik vekt, nå har Cavorting seks kilo mer på ryggen. Vi synes det er vanskelig å skille duoen, men tror de holder unna for resten.