Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er naturligvis V75-omgangen på Bergen travpark som er lørdagens soleklare sportslige og spillemessige høydepunkt. Men i tillegg til Bergen travparks V75-løp, venter det også en flott galopplunsj på Klampenborg galoppbane. Lørdag kveld venter en flott V65-omgang fra Eskilstuna.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Alt satt i V64 på Jägersro søndag 9. oktober
Absolutt alt av spilleforslag satt i søndagens V64-omgang på Jägersro. Til og med det minste V64-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 192). Det forslaget betalte tilbake meget pene 8 896 kr. På Eksperten ble det klaff for samtlige V64-forslag og de betalte ut hhv 9 360, 10 884 og 11 464. Nettavisen omsatte for drøye 24 000 kr på Eksperten og spilte inn ca 200 000 kr.

Herlig V5-systemklaff på Øvrevoll søndag 2. oktober
Det var som kjent stor internasjonal V64-omgang på Øvrevoll søndag, men også internasjonal V4 og V5. Det ble ingen favoritter som vant i V5-spillet og kun fire kuponger kom helskinnet gjennom. Blant dem var våre galoppeksperters systemspill med fire andeler a kr 750. V5-utbetalingen stanset på flotte 26 889 kr.

Klampenborg galoppbane er også denne lørdagen vertskap for en galopplunsj der det både er V4 og V5 på menyen. Her er det spillestopp kl 12.20 i V4, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.35.

Dobbeltbanker i V4-1?
V4-1 har vi tro på en duo i form av 3 Nascetta og 4 Lost Empire. Disse to har møtt hverandre flere ganger i år, og stort sett har 3 Nascetta trukket det lengste strået. Nå står 4 Lost Empire noen kilo bedre til, og vi tror det blir jevnt nå. Vi står på disse to på de to minste V4-forslagene.

Danskenes beste toåring 3 King Ferdinand skal ut å lufte seg igjen lørdag i Vinterfavoritternes Ærespremie i V4-4/V5-2. 3 King Ferdinand har ikke gjort noe feil i hele år, og står med tre enkle seire. Tøffest kamp fikk King Ferdinand sist hvor 6 Eagle Eye ble nærgående. Vi tar med 6 Eagle Eye på samtlige v4-forslag. I V5-spillet bankerspilles 3 King Ferdinand på tre av fire forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

De tre siste V5-avdelingene er vidåpne. Vi har funnet en luring i V5-4 i form av 9 Lord Of Elsinore som avsluttet flott sist. Litt lengre distanse nå, så kan dette gå veien.