Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er naturligvis V75-omgangen på Sørlandets travpark som er lørdagens soleklare sportslige og spillemessige høydepunkt. Men i tillegg til Sørlandets V75-løp, venter det også en flott galopplunsj på Klampenborg galoppbane. Lørdag kveld venter en flott V65-omgang fra Färjestad.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det handle om Klampenborg galoppbane og lørdagens galopplunsj der det både er V4 og V5 på menyen. Her er det spillestopp kl 12.20 i V4, mens V5-spillet som innledes i V4-4 har spillestopp kl 14.00.

Lørdag er det årets nest siste løpsdag på Klampenborg. Vi tror vi har funnet en solid vinner i form av 6 Good to Go i V4-4/ V5-1. Toåringen leverte et meget godt løp for 14 dager siden, og med samme prestasjon er det en sikker vinner. 6 Good To Go bankerspilles på tre av fire V5-forslag og på det minste V4-forslaget i V4-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V4-2 har vi god tro på et trehesters oppgjør. 1 Royal Dane, 3 Revolutme og 5 Sandmandarine står alle tre fint inne i løpet, og bør være hodet høyere enn konkurrentene.

V4-1 og V4-3 er begge åpne oppgjør, og vi garderer godt.

Det samme kan sies om de fire siste V5-løpene. En hest vi har god tro på i V5-5 er 4 Save The Queen. Denne treåringen har hatt en fin utvikling i høst, og vi tror hun kan enda litt mer.