Gå til sidens hovedinnhold

Klar banker i kveld

Som regel er det samlebonger som er tingen på Forus. I kveld tror vi på langt større utbetaling. Les våre tips og spill her.

Klikk her for tips og vurderinger til V5 på Forus

Vi var aldri i tvil om bankeren da dagens V5-rebus på Forus skulle komponeres. Røste Bo (V5-2) er en hest vi er ganske sikre på stiller i eliten fra neste sesong.

Avlshingsten er hyperrask fra start og når helsen er iorden er dette en knalltraver. Selvom Tengsareid-traveren blir favoritt tror vi det kan bli fine penger til de som klarer fem rette i kveld...til en forandring. Ja, for som oftest er det samlebonger som er veien til overskudd på Stavangerovalen.

Wiig og Tengsareid all over

Rune Wiig har mye av nøkkelen til om det blir under 100 kroner på V5 eller ikke. Han kjører tre favoritter og vi synes alle er i relativt stor fare. Dagens største favoritt har han V5-4 der 5 Tronjatrym skal rette opp inntrykket fra sist da han feilet seg bort. Vi stoler ikke på storfavoritten og tar med tre lite spilte hester på bongene.

4 The Sea i V5-innledningen skal ha en god sjanse feilfritt, men der har galoppene kommet hyppig den siste tiden. Vi har derfor klart mer tro på andrevalget King Newport.

I V5-finalen skal Wiig prøve å få 3 Royal Fantasy først over streken for aller første gang. Vi mistenker at distansen kan bli i lengste laget og tar med alle de femten hoppene på det største forslaget.

Åsbjørn Tengsareid har etterhvert etablert seg som en av de beste trenerne i landet. Dessuten kjører han stadig bedre og vi tror som nevnt ingen kan røre 8 Røste Bo i den andre avdelingen.

Han har dessuten en fin sjanse med 1 Lindys Elian i den tredje avdelingen. Vi har imidlertid funnet et sprekt førstevalg i dette løpet som du kan lese om her.

Vi tror Tengsareid vinner flere seire enn Wiig i kveld og skulle kun Røste Bo innfri blir det fort storutbetaling denne gang.