Gå til sidens hovedinnhold

Klassehest innfrir i onsdagens internasjonale V4-lunsj på Biri

Formsterke Magnus Teien Gundersen kusker vår V4-banker på Biri onsdag.

Det er en fantastisk påskeuke vi er inne i. Det er V75 og V86 hver eneste dag til og med neste onsdag og skjærtorsdag innledes V75 Påskebonanza på Gävle. Lørdag er det V75 både fra Halmstad og lørdag kveld er det V75 med Gulljackpot på Forus.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Allerede onsdag er det nok av godbiter å se frem til. Biri travbane er vertskap for onsdagens internasjonale lunsj og byr på både V4 og V5. Onsdag kveld er det klart for en ny strålende V86-omgang fra Sverige. Denne onsdagene er det Solvalla og Åby som har løpene og det er hele 21 millioner kr i premiepotten.

Ny kjempesuksess på Bergen travpark søndag 28. mars
Rolf Lerum har truffet fantastisk bra med sine tips til Bergen travpark den siste tiden. Søndag var det internasjonal V65-omgang på Bergen travpark og Leirvåg var gjestetipper på Rolf Lerums velfortjente frihelg. Med banker på 8 Jailhouse Banker i V65-1 og 12 I Do It Way i V65-6, ble både V65-2 og V65-4 bredt gardert. Dermed ble storoutsiderne 12 Jippi i V65-2 (markert på 1,6 prosent) og 1 Ludvik i V65-4 (markert på 2,8 prosent) fanget på de største V65-forslagene. V65-forslaget med innl.frist på kr 980 betalte tilbake meget pene 19 813 kr. Totalt ble det klaff for 14 andelslag på Eksperten

Nå retter vi fokus mot onsdagens internasjonale lunsj på Biri. Her er som vanlig V4-spillet først ute med spillestopp kl 12.20. V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.02. Den klart største V4-favoritten kommer ut allerede i V4-1 og det blir også vår soleklare V4-banker.

Stortalentet er tilbake
Meget talentfulle Champstile innledet treårssesongen med enkel seier på Biri i juli, men var ikke til å kjenne igjen i sin andre start og gjorde kun to løp som treåring. Halsproblemer satte stopp for resten av sesongen og stall Gundersen måtte være tålmodige med toppstammede Champstile. Årsdebuterte på Sørlandets travpark forrige søndag og vant sprettlett som storfavoritt da. Møter "ingenting" i V4-1 på Biri onsdag og sammen med svært stødige Magnus Teien Gundersen blir 4 Champstile vår soleklare V4-banker på Biri onsdag.

God sjanse for favoritten i V4-2
Med en storfavoritt i V4-1, er det fare for laber utbetaling dersom også favorittspilte 5 Kaatje vinner i V4-2. Fireårshoppa var en god vinner i debuten på norsk jord i regi Kjetil Helgestad og det til tross for grov startgalopp. Er hun like god onsdag, blir hun lei å hanskes med i V4-2 og ingen tvil om at 5 Kaatje er en motivert favoritt i V4-2.

Alle skal med
I V4-3/V5-1 er det derimot vidåpent. Det er en sjeldenhet at amatørkusken Harald Einang er favorittspilt, men det blir han med 6 Nocturne E. i dette løpet. Hoppa er i bra form, men kun en seier på nitten starter forteller ikke om et spesielt stort vinnersting. Jeg tar den "enkle" varianten og betaler for alle 12 startende på samtlige forslag både i V4 og V5-spillet.

Austevoll har DD-bankeren
Fireårige 10 King Di Jesolo gjør en spennende årsdebut i V4-4/V5-2/DD-2 sammen med sin faste kusk Åsbjørn Tengsareid, men min klare favoritt heter 6 Djarpur Dry. Det er mye galopp i denne sterke vallaken, men de dagene han traver feilfritt er han stort sett med i seierskampen. Møter billigere motstand enn i sine siste løp og i DD-spillet blir 6 Djarpur Dry min banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tor er en V5-banker
I V5-spillet tyr jeg til 9 Tor som min banker i V5-3. Fireåringen som trenes av Anders Lundstrøm Wolden har vist voldsom utvikling de siste månedene og og feilfritt må det være super sjanse for denne i V5-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.