Gå til sidens hovedinnhold

Klassetravere med nye triumfer?

Våre to V75-bankere viser en seiersappetitt få forunt, og vi tror den flotte statistikken forbedres lørdag.

Klikk her for gratis V75-tips.

Her finner du vårt DD-forslag.

Biri travbane vakkert beliggende ved Mjøsas bredd innbyr til en svært krevende spillenøtt, og vi forventer at de som prikker syv rette nok en gang får rikelig betalt. Vi tror våre bankere skal ha gode sjanser til å innfri, og gjøre veien til utbetalingsluken lettere.

Er du alene om å ha 7 rette, vinner du nærmere 30 millioner!

Som en sønn av tidligere Derbyvinner News From Heaven ble det naturlig nok stilt store forventninger da 3 Norvelous News entret løpsbanen. Til tider har 5-åringen vist fin kapasitet, men også en litt tvilsom stridsmoral. I vinter har dog Mikkelborg-traveren hevet seg flere hakk, og med den formen Norvelous Hanoverer-sønnen legger for dagen finner vi det svært vanskelig å spille i mot. Tet og slutt er nok et veldig sannsynlig scenario, og vi har god tro på at storfavoritten tar sin fjerde strake triumf.

Kontroll fra dødens?
Helt ukjent med å vinne travløp er heller ikke vår andre banker for dagen, noe hele 16 triumfer på blott 39 starter taler sitt tydelige språk om. 8 Only Audition har rast gjennom grunnlagene, og med to flotte sprinttriumfer friskt i minne garderer vi ikke. Vi tror kusken styrer rolig frem utvendig for leder og har kontroll på feltet derfra - foreløpig markert på kun en av fire V75-kuponger!

To damer er nok?
I et flott langløp forbeholdt hopper satser vi på at vinneren er å finne på strek. Dyktige Per Gottling debuterte med en hoppe vi likte veldig godt på Jarlsberg i forrige uke i form av 2 New Cowboyland, og med løp i kroppen bør den lovende 4-årshoppa vise seg kraftig forbedret til dagens dyst. Landets mestvinnende kusk Eirik Høitomt er nok løpssugen etter en uke på sydligere breddegrader, og bak 4 Vinn De Luxe har han trolig sin beste vinnersjanse for dagen. Zerberus-datteren er svært god i en feilfri utgave, og dagens lange distanse mener vi hun skal takle til fulle.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 480 og 1200 kroner.

Kjøp en bong og se løpene på NRK2 kl. 18.00-18.45!

Kommentarer til denne saken