I går ble V86 Super Days innledet på Solvalla/Åby. Onsdag, torsdag og fredag denne uken og mandag, tirsdag og onsdag neste uke er med i V86 Super Days. Neste tirsdag er Bjerke medarrangør. I finalen av V86 Super Days V86 er det ekstra penger å spille om i form av Multijackpot som allerede lyder på SEK 3 767 056. Endelig beløp som inngår i Multijackpot blir først klart når V86 løpene er avsluttet tirsdag 4.oktober. Den kommende helgen byr ellers på V75 på Bjerke lørdag og søndag er Øvrevoll vertskap for en herlig internasjonal V64-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I kveld ruller V86 Super Days videre på Bergsåker/Ørebro og her er det ikke spillestopp før kl 20.30. Litt tidligere i kveld er det V65 på Klosterskogen med jackpot og 235 491 kr ekstra i sekserpotten. Torsdagen innledes med en flott V4-lunsj på Visby.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Klosterskogen. Det ble som ventet favorittpreget på Forus i går kveld og ingen utbetaling for fem rette. Det betyr at det er jackpot på Klosterskogen i kveld og 235 491 kr ekstra i sekserpotten. Merk at V65-1 starter allerede kl 18.30. Det er ikke V5-spill i kveld, men V4-spill. Denne innledes i V65-3 og har spillestopp kl 19.10. 5 Heimly Best i V65-4 blir kveldens største V65-favoritt, men denne garderer jeg. Jeg velger istedenfor en frekk banker i V65-3.

Du ser alle løpene fra Klosterskogen i kveld gratis på Nettavisen. Sendingen starter kl 17.30

Formsterke Høitomt styrer bankeren
Eirik Høitomt rader opp med seire for tiden og har tatt ni seire siden forrige fredag. Høitomt er i ferd med å avgjøre kampen om landschampionatet nå og tre måneder før året er omme, har han 26 seire mer enn Åsbjørn Tengsareid på andreplass og 27 seire mer enn Dag-Sveinung Dalen på tredjeplass.

Høitomt sitter opp bak betrodde hester i fire av kveldens V65-løp, men han blir ikke favorittspilt med min banker 2 Mona Simone i V65-3. Treårshoppa som trenes av Marius Høitomt gjør karrierens tredje start i kveld og står ypperlig til på strek i et svakt felt. Jevngamle 7 Finally blir spillefavoritt fra 20 meter tillegg, men jeg tror Høitomt har en veldig bra vinnersjanse med sin hest. Har innledet karrieren med to flotte løp, men tapt for gode hester. I kveld er det tet som gjelder og jeg innbiller meg også at Eirik Høitomt får en ekstra veksel ut av henne (Marius har kusket i de to første løpene). 2 Mona Simone blir min V65-banker på Klosterskogen i kveld.

Fire hester i V65-1
V65-1 er et varmblodsløp i mellomklassen utskrevet med spor etter startpoeng. 3 Le Rapide har vist oppadgående form i det siste og står flott til i tredjespor. Klarte ikke å utfordre Moveslikejagger om seieren sist, men hang flott på til andre. Litt billigere imot i kveld og blir mitt førstevalg i V65-1.

Overlegen på kapasitet, men.....
Det er ingen tvil om at 3 Ask Leo er den kapasitetsmessig beste hesten i V65-2, men Geir Flåtens Galileo-sønn galopperer hyppig for tiden. Har ellers en helt riktig oppgave foran seg i kveld, men galopprisikoen er høy og garderinger er dermed påkrevet.

Ingen klink storfavoritt
Det er helt greit at 5 Heimly Best er en motivert favoritt i V65-4/V4-2, men jeg er ikke helt overbevist om at Heidi Moen's fireåring er like bøs nå som han var i starten av karrieren. Burde utfordret mer om seieren sist og støter blant annet på gode 4 Brenne Blink i kveld og høykapable 9 Askeladden. Jeg syner den store favoritten i V65-4/V4-2 og tar med noen garderinger.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tengsareid med DD-bankeren
Åsbjørn Tengsareid sitter opp bak 5 Heimly Best i V65-4 og han sitter også bak min favoritt i V65-5/DD-1. 6 Lobella har blitt disket for galopp i sine to siste løp, men maksnivået på hoppa er høyt. I helt riktige omgivelser i kveld, synes jeg hun skal stå som favoritt. I en ellers svært åpen DD-omgang, velger jeg 6 Lobella som min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Svak klasse på V65-finalen
Det er alt annet enn V75-klasse på V65-6 når enkle 5 Tib Roxanne er spillefavoritt. Ikke noe galt sagt om henne, men det er en helt grei grunnlagshest. Møter svært overkommelig motstand her og sammen med 6 Lookslikabank er det en helt riktig favorittduo.