Klosterskogen inviterer til fest

Foto: Hesteguiden.com

Det er knallfine løp på Klosterskogen både fredag og lørdag. Sjekk våre V65-tips.

Klosterskogen travbane i Skien er som alltid vertskap for travkjøringene på Langfredag og påskeaften, og det er super kvalitet på løpene begge dagene. Merk at det både er V5-spill og V65 i dag og at V5-spillet allerede starter i første løp.

Klikk her for å se våre V65-tips til Klosterskogen

Vi konsentrerer oss om V65-spillet der vanskelighetsgraden er skyhøy i ettermiddag og det nesten garantert blir fin utbetaling. Det ble bra treff på våre tips til Momarken skjærtorsdag, og de som fulgte våre V5-tips der kunne hente tilbake kr 2133 både på mellomstor og stor kupong. Femtevalget 8 C.C. Seventy Five som skrelte voldsomt i V5-5 var tidlig på våre kuponger.

Bo Westergaard er nøkkelkusken under dagens V65-kjøring og sitter faktisk på tre favoritter, og det blir svært spennende å se den gamle ungheststjernen Thai Olympic tilbake på norsk jord. Thai Tanic-sønnen gjorde en praktfull debut for Bo Westergaard på Charlottenlund for halvannen uke siden, og landet på råsterke 13.7 over full vei etter et tøft løp. Har i ettermiddag trukket spor tolv bak bilen på en sprint, det er ikke optimalt. Men i en svært vanskelig V65-omgang spiller vi hesten banker selv fra spor tolv.

Merk at innleveringsfrist i V65-spillet på Klosterskogen fredag er kl 15:10

8 King Coral har trukket et svært vanskelig åttendespor bak bilen i det samme løpet (var skikkelig god i V75 lørdag), 3 Lucky Carpenter ser ut til å ha mistet toppformen, mens vårt drag 1 Image Crown er en luring fra sitt perfekte førstespor. Men har Bo Westergaard fått 12 Thai Olympic tilbake i topp orden (noe det absolutt så ut som på Charlottenlund sist), tror vi femåringen blåser disse tilslutt.
Rangering V65-5: A: 12 B: 8-1-3 C: 11-10-2-9-4-7-2

V65-1:
Det er svært sannsynlig at 6 Espe Trym bomber til tet i V65-1. Den åtterårige Spang Best-sønnen hadde ikke vunnet siden 3. september 2009, da han innfridde helenkelt som vår V5-banker på Klosterskogen 24. februar i år. Fulgte denne seieren opp med å avvise årsdebuterende Fettern T.G. i en tett oppløpdsduell i sin siste start på nettopp Klosterskogen for halvannen uke siden. Espe Trym har en fin sjanse til å legge på til tre strake.

Men Åsbjørn Tengsareid og 11 Odins Tira vil garantert ha et ord med i leken. Odins Tira holder fortsatt knallform og er tøff i sluttfasen. Uten for mye strul på veien fra ellevtesporet utfordrer Odins Tira om seieren her. Det vil nok også en feilfri 10 Vorset Martin kunne gjøre, men vi er litt usikker på formen der i gården nå. Har galoppert mye i det siste, men kapasiteten er velkjent.

1 Kongsrud Terna er trolig i sitt livs form. Var med gode Skaugaprinsen og Hågå Odin helt inn i et V65-løp på Bjerke nest sist, og hadde ikke vært langt bak nettopp Espe Trym på Klosterskogen sist uten galopp på siste bortre langside. Utover disse fire kan muligens en feilfri 4 Egil blande seg inn i leken, men møter gode hester her. 12 Mørtvedt Ravn var solid i Bergen sist, men får det tøft herfra.
Rangering V65-1: A: 6 B: 11-10-1 C: 4-12-2-7-3 D: 8-5-9

V65-2:
150 000 kroner venter vinneren i V65-2, som er et flott eliteløp for kladblodshester. Vi vurderte lenge å spille andrevalget 2 Feseth Lynet banker her. Järvsøfaks-sønnen er i knallform om dagen, og var lekker å skue sist på Biri der han styrte begivenhetene fra dødens. Perfekt spor i ettermiddag og topp vinnersjanse.

7 Neslands Loke har opptrådt ujevnt i sine siste løp, men var veldig solid nest sist på Momarken (halvannen måned siden). Kom aldri inn i Norgesrekord-løpet til Norheim Faksen på Bjerke sist fra tillegg, og er behandlet etterpå det. På normalform er selvsagt Neslands Loke en klar seierskandidat her. 10 Norheim Faksen orket ikke helt hjem på Leangen sist og tapte på målfoto mot Slettvoll Rambo. Den dagen ble nok speeden brukt litt for tidlig, får Norheim Faksen ligge på vent i det lengste her, er han ekstremt speedlig. Løpets helt naturlige outsider.

Fjorårets derby-vinner 8 Horgen Tore gjør sin årsdebut i ettermiddag, men fra spor åtte ser det tøft med tanke på den knallharde motstanden. 5 Zevs er i kalasform, men over 2100 meter mot denne gjengen tror vi på maks trippel.
Rangering V65-2: A: 2 B: 7-10 C: 8-5-9-4-6-3-1

Annonse: Øivind Grøstad går mot Thai Olympic og byr på et helfrekt bankerbud på Klosterskogen.

V65-3:
6 Kalland Bar og Bo Westergaard blir trolig V65-spillets største favoritt denne fredagen, men sprint, spor seks og Klosterskogen gjør oss ikke veldig "kåt" på bankerspill her. Kalland Bar opptrådte svært ustabilt i fjor, og galopperte seg vekk i årsdebuten over nettopp sprint. Var bra i seiersløpet sist i Skive og er trolig beste hesten, men er altså ustø på beina, det er ingen fordel på Klosterskogen.

4 Pixie Garbo slo til med seier direkte i årsdebuten sist, og så riktig så fin ut. Fikk tetposisjonen etter 400 meter, og vant svært lett. Eirik Høitomt satser nok på tidlig tet igjen, og med løp i kroppen synes vi Kolnes-hoppa må ha et bra bud på seieren her. 1 Korean Dior gjorde et svært tiltalende seiersløp nest sist og vant svært enkelt fra tet. Sist var det tilbake til gamle galoppsynder, men Tholfsen-traveren er uten tvil blant de beste hestene i dette feltet, og fra spor en kan dette bli veldig rett.

9 Pay Back Money har ikke overbevist veldig i sine to siste starter, men var muligens litt forbedret igjen sist. Fra spor ni kan det bli et riktig så fint smygløp her og ikke helt borte i seierssammenheng. 3 O'Lillen fikk stifte bekjentskap med de gudbenådede hendene til Eirik Høitomt sist, og da ble det enkel seier. I ettermiddag setter treneren Jeppe Juel seg opp igjen, det er et klart minus.
Rangering V65-3: A: 6 B: 4-1-9-3 C: 11-2-12-5-10-8 D: 7

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Klosterskogen

V65-4:
3 Noahtheboatman har virkelig funnet et nytt gir den siste tiden og gjorde et nytt flott løp på Jarlsberg forrige fredag. Fra tet over uvant lang distanse holdt Chipmate-sønnen lenge og vel, men måtte tilslutt gi seg for Opus One F.H og Lumiere De Nuit. I ettermiddag er distansen 500 meter kortere, og eierkusken bytter seg selv ut med Lars Anvar Kolle. Bra sjanse for en topplassering igjen for seksåringen.

Det er ingen tvil om at Bo Westergaard sitter bak den beste hesten også her, i form av 10 G.H. Trotter. Men vallaken har altså galoppert bort seieren ut av den siste svingen i begge sine to siste starter og gjorde akkurat det samme på Sørlandet 23. januar. Da kan ikke G.H. Trotter settes som annet enn outsider, selv om han nok har den beste kapasiteten i feltet. 4 Hamilton Avenue er god fra start, lettplassert og travsikker og kjøres av Eirik Høitomt. Det er mange plusser på en gang, selv om det er en forholdsvis enkel hest, så må den tas på alvor også her.

8 Iron Rouge var knallgod V75-vinner på Biri i fjor sommer. Tre løp i kroppen nå, og svært tapper fra dødens sist. Men fra spor åtte bak bilen på Klosterskogen, er det risiko for at hesten havner feil på det underveis. Fra et bedre spor, hadde vi trolig førstetippet hesten.

2 Opus One F.H (vårt andrevalg) hadde vi svært god feeling for sist og hesten innfridde da også som et fjerdevalg. Blir mer spilt i ettermiddag, men Klosterskogen-profilen passer dårlig. femåringen har kun startet tre ganger på sin hjemmebane (trenes av Klosterskogen-trener Jørn Olaf Olsen) og har blitt disket for galopp i samtlige.
Rangering V65-5: A: 3 B: 10-4-8 C: 2-1-9-11-7-12-5 D: 6

Klikk her for å se våre Dagens dobbel-tips til Klosterskogen

V65-6:
Et flott hoppeløp avslutter fredagens flotte meny og det er et utfordrende løp spillemessig. Favoritten hos spillerne 2 K.L.M. Linedancer (som lurte oss på 11 000 kroner sist) har vunnet sportrekningen og er garantert et fint løp her. Dro fordel av det steintøffe tempoet i front sist, men avsluttet uansett storveis. Her blir det tet eller lederrygg, men ikke glem at Lindy Lane-hoppa ikke rader opp seire (kun to gevinster på 35 forsøk).

Toppform er det også på 1 Mighty Lady og fra et perfekt førstespor blir det garantert et fint løp på Heisholt-traveren. Var lekker vinner fra tet i sin nest siste start og solid vinner i V75 femte sist. 6 Mavril Sas var veldig tapper sist etter tøft opplegg underveis. Fra spor seks er det litt usikkert hvor Hamre-hoppa havner fra start, men formen er på topp.

Danskene 11 Sizzling (fikk endelig fullklaff sist) og 12 On Off (en mil bedre enn raden) er avhengig av tempo for å komme inn i matchen herfra, men har form begge er også aktuelle. 9 Olympic Image gjorde en strålende årsdebut og kan få det helt sydd fra dette sporet. Ikke mange sjanseløse hester i dette løpet og de som har råd dekker godt opp.
Rangering V65-6: A: 2 B: 1-6-11-12-9 C: 10-4-3-5-7-8