Knallfin lunsjmeny i Drammen

Foto: hesteguiden.com

Det nærmer seg vår og kvaliteten på travløpene øker. Sjekk tirsdagens lunsjtips.

Det var strålende tips som ble levert av Håkon Einar Hansen til travløpene på Leangen mandag. Med banker på tredjevalget Gjerv Prinsen (som vant med en "mil") var det ikke langt unna en ny storgevinst i går kveld. Håkon hadde også utgang på andrevalget Love Force, og med to førstevalg i "boet" på en rekke som ga over 100 000 kroner i utbetaling for fem rette, håper vi at noen av dere lesere fikk avgjørende hjelp mot utbetalingslukene.

Klikk her for å se våre V5-forslag til Drammen

Tirsdag er det Drammen travbane som er vertskap for en svært spennende lunsjomgang og det er fine penger på gang. Slett ikke enkelt å finne banker denne tirsdagen, men vi tror det er bra sjanse for at 6 Most Wanted One tar en ny seier i V5-3.

Fireåringen debuterte på en flott måte på Sørlandet og vant helt uanstrengt fra tetposisjonen. Debuterer bak bilen i ettermiddag, men Eirik Høitomt er ikke urolig for at det skal gå galt og tror på ledelse fra start til mål. Motstanden er mer enn overkommelig, og nærmeste utfordrer, 3 Winter Weather, var sjanseløs fra lederryggen når de møttes sist. Å spille banker på championkusk Eirik Høitomt er sjelden feil (han vinner tross alt flest løp) og vi tror flere av de andre favorittene kan få trøbbel.

Vil du være med å kjempe om de store gevinstene? Kjøp en andelskupong her

Spennende årsdebut gjør 11 Korean (fin type dette) og 9 Blueridge Pride er fortsatt mye bedre enn raden (men galopper ødelegger hver gang). Vi tror på ledelse hele veien for talentet Most Wanted One.
Rangering V5-3: A: 6 B: 3-11-9 C: 5-1-7-12-2-4-10-8

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1:
Det er slett ikke dårlig klasse på den første avdelingen der flere lovende kaldblodshester møtes. 11 Ulsrud Troll blir vår favoritt. En fireåring i flott utvikling dette, og selv om det kom en null i programraden i det siste løpet (V75 på Biri og uheldig underveis) tror vi formen er fin på H.G. Balder-sønnen. Bakspor betyr ikke allverden, denne karen gjør løpene sine tilslutt uansett. Løp i kroppen har nok også gjort godt.

2 Fjellkos Viktor er en annen lovende fireåring, som dessverre galopperer tett for tiden. Står fint til i ettermiddag, har kapasitet og feilfritt duger Alm Viktor-sønnen her. 8 Gylden Kongen møtte rett og slett for gode hester sist i V75 og la seg heller aldri til. Har styrken som sitt våpen og selv om han står 20 meter tøffere inne i dette løpet kontra V75-løpet sist ( i forhold til Ulsrud Troll), tror vi ikke det spiller så stor rolle.

7 Jeppeblesen vant sist, men møter klart skjerpet motstand i dag og må nok heve seg et hakk for å vinne dette. 5 Tangen Jill får turbo-Solberg som makker, og selv om hoppa ikke har overbevist oss er det utrolig hvilken fart Solberg får på enkelte hester (Møy Linsi på Biri søndag galopperte som vinner og et megasjokk i V5). 9 Tori Huldra er flyttet tilbake til eieren fra Eirik Høitomts stall (neppe noe pluss det) og en feilfri 3 Bare Malin (kan endel denne fireårshoppa) er ikke helt borte heller i et fint spilleløp.
Rangering V5-1: A: 11 B: 2-8-7-5-9 C: 3-12-4-10-6 D: 1

Annonse: Øivind Grøstad trår til med en 20-oddser i V5-1 på Drammen og sender utgangsverdien over 200 kr

V5-2:
Kaldblodshester også i den andre avdelingen og både sportslig og spillemessig meget interessant. Og en svært uviss startside, men betrodde 1 Torden Rapp blir trolig kraftig overfløyet.

Vi prøver med 8 Alsaker Sylvester først. 6 Tjuragutten er strøket og dermed kommer hesten inn et spor og kan være tethesten her. Slo flere av de samme hestene lett i et lunsjløp nest sist etter perfekt ryggløp. Sist måtte Alsaker Sylvester strekke våpen for vår banker Espe Trym på Jarlsberg. Elleveåringen er i flott form og kan vinne dette.

Eirik Høitomt får sjansen bak 2 Komnes Ess som var toer bak nettopp vår favoritt på Bjerke sist. Komnes Ess er en egenrådig luring og må ha løpene på sine premisser, men har en flott speed når han får ligge på vent. 5 Spiketna har egentlig et veldig fint løp her, var brenngod nest sist (slo en så god hest som Storm Eld da), men sist skuffet hoppa stort.

1 Torden Rapp ble tatt imot av dødenstravende M.G. Siri på Jarlsberg fredag, slo så på en galopp, men kom tilbake til tredje etter en flott innvendig manøver av Lars Anvar Kolle i sisterunden. Førstespor bak bilen er etter vårt syn ikke gunstig, men vinnerform er det på den Jan Martin Bjerring-trente nordlendingen.

4 Bøs (kan få teten her og er bra derfra), 3 Lere Kjellen (strålende vinner tredje sist, helt natta etter det) og 11 Jo Frøkna (vant V75-løp for to måneder siden) er heller ikke sjanseløse i et vrient sprintløp.
Rangering V5-2: A: 8 B: 2-5-1-4 C: 3-11-9-10-12-7

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Drammen

V5-4:
1 Honest Harry blir trolig omgangens største favoritt, og her må vi sette alle varsellamper på full styrke. Dette er en enkel hest som har fått maksimale smygløp i begge sine seiersløp (og ikke imponert oss i noen av dem, selv om det var V75 sist). Men da var motstanden skrøpelig all den tid forhåndsfavorittene forsvant på startsiden.

Her vil nok Kristan Malmin prøve å sitte foran hele veien, vi tror Honest Harry er klart best med ryggløp (og kanskje avhengig av det også). Vår favoritt blir formhesten 6 Tib Thierry som satt bom fast med et tonn igjen sist. Svært god som toer fra dødens bak Fabian As tredje sist og fin avslutning til femte nest sist.

10 Be My Love gjorde et lovende angrep via "firer'n" sist tirsdag, men surnet litt nedover oppløpet på den blytunge banen. Hamre-traveren har kapasitet til å blåse rundt dette feltet og blir vårt annetvalg. 2 Exotic Line avviste en så god hest som G.H. Trotter på Sørlandet i sin tredje siste start. Var deretter fryktelig svak i et V75-løp, men tilbake igjen sist og leverte en strålende avslutning fra køen til sølv (bak tettravende Showmethecigar).

Sjokkhesten 9 Ara Sund har ryggen til Honest Harry fra start og ikke glem at hoppa så sent som 10. januar i år vant som 40-oddser på nettopp Drammen. 4 Lady Elida H.L hang greit med til tredje etter innvendig løp på Klosterskogen sist i årsdebuten og er garantert forbedret med løp i kroppen.
Rangering V5-4: A: 6 B: 10-2-1-9 C: 4-11-3-7-8-12-5

Klikk her for å se våre DD-forslag til Drammen

V5-5:
Ny stor favoritt på farten og i fare i V5-finalen i form av formtoppede 1 Mighty Lady. Men med svært startraske hester på utsiden, er det overhengende fare for at Heisholt-hoppa blir overflydd på startsiden og da blir det sjanseartet.

Sjettevalget og attenprosenteren 10 Celina De Mill blir vår favoritt. To ganger spor tolv bak bilen er byttet ut med spor ti i ettermiddag for hoppa som fløy inn i mål på Forus lørdag etter svært sene luker fra fjerde innvendig. Med 4 Overture F.H som den sannsynlig tethesten i dette løpet (ikke blant de tøffeste tilslutt denne) så er det slett ikke utenkelig at hestene som sitter i utvendige par vinner dette.

1 Mighty Lady kan selvsagt vinne. Spurtet strålende til skrellseier i V75 nest sist og fra lederryggen avsluttet også hoppa vasst sist, selv om hun ikke klarte å ta ned formhesten Burmas Yankee. Finner Heisholt lukene underveis kan selvsagt hoppa vinne. 7 Pricey G.T. er også ei tøff dame. Kommer nå tilbake etter noen måneders pause fra formstallen til Cato Antonsen. Spor sju er selvsagt sjanseartet, men hoppa er god de dagene det stemmer.
Rangering V5-5: A: 10 B: 1-7-4-12 C: 2-6-5-3-11 D: 9