Gå til sidens hovedinnhold

Knallfin onsdagslunsj på Bro Park

Både V4 og V5-spillet er meget spennende i onsdagens galopplunsj på Bro Park.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Fra og med onsdag 2. juni blir det sommerturne for V86-spillet i Sverige og faktisk også på Bjerke (onsdag 23. juni). Denne onsdagen er det Vaggeryd som er vertskap og det er hele 18 millioner i premiepotten. Men som vanlig på onsdagene i sommerhalvåret, er det galopp til lunsj. I likhet med forrige onsdag, er det Bro Park som er vertskap for galopplunsjen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Våre galoppeksperter tok godt for seg i mai og leverte også supre tips til sist torsdags V65/V4-omgang på Øvrevoll.

Alt gikk inn i V65 og V4 på Øvrevoll torsdag 3. juni.
Det ble ganske favorittpreget i V65-spillet på Øvrevoll denne torsdagen. Uansett ble det seks rette for V65-forslaget med innl. pris på kr 480 og dette betalte tilbake pene 2 059 kr. På Eksperten ble det klaff for samtlige andelslag. Også i V4-spillet ble det fullklaff for samtlige spilleforslag. Det ble dødt løp i V4-4 og dermed ble det ganger fire rette på V4-forslaget med innl. pris på kr 480 og pene 1 518 kr tilbake.

Alt gikk inn i V4 på Århus mandag 24. mai
Mandag var det for første gang spill til Århus galoppbane fra Norge. Her var det både V5 og V4. I V4-spillet ble det fullklaff for V4-forslaget med innl.pris på kr 480. 6- valget 1 Snatty Dancer var markert på kun fire hester i V4-4 og V4-utbetalingen landet på flotte 2 934 kr.

Solid V5-suksess på Klampenborg lørdag 22. mai
Det ble lettløst i V4-omgangen på Klampenborg lørdag og beskjedne 1 176 kr i utbetaling for 4 rette, og klaff for alt av V4-forslag. I V5-spillet ble det mer futt på sakene. Det mellomstore V5-forslaget (innl.pris kr 864) satt klokkerent og betalte tilbake flotte 7 050 kr. På Eksperten ble det klaff for sju andelslag i V5-spillet.

Systemklaff i V5 på Øvrevoll lørdag 22. mai
Det var sesongåpning på Øvrevoll lørdag kveld med både V5 og V4 på menyen. V5-spillet ble småvrient med tanke på at 9. valget Julien Delamare vant V5-5. Vi fanget ikke denne på våre flate V5-forslag. Men systemspillet med fire andeler a kr 750 satt klokkerent og V5-utbetalingen landet på flotte 10 818 kr.

Strålende V4-gevinster på Bro Park onsdag 19. mai
Våre galoppeksperter leverte supre tips i onsdagens V4-omgang. Ingen favoritter vant i V4-spillet og i V4-4 hadde våre eksperter kun markert for tre hester, deriblant vinneren 4 Prince Of Tides som var et 6. valg i spillet. V4-forslaget på Nettavisen med innl. pris kr 960 satt klokkerent og betalte tilbake flotte 9 706 kr. På Eksperten ble det fullklaff for hele 12 andelslag.

Flotte V4-gevinster på Klampenborg lørdag 1. mai
Våre galoppeksperter traff med det meste under lørdagens V4-omgang på Klampenborg. Ingen favoritter vant og i V4-4 som våre eksperter helgarderte på samtlige V4-forslag vant sistevalget 6 Penny Lane. Vårt V4-forslag med innl.pris på kun 440 kr satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 5 379 kr. På Eksperten ble det naturligvis klaff for samtlige andelslag.

Solid også i V5-spillet på Klampenborg
Også i V5-spillet ble det fine fulltreffere. Her måtte vi riktignok på på V5-forslaget med innl.pris på kr 972 for å fange 5 rette. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 532 kr.

Når det gjelder onsdagens lunsj på Bro Park, så er det som vanlig både V4 og V5 på menyen. V4 er først ut med spillestopp kl 12.20, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.07.

Det er ikke enkelt å finne noen banker i V4-lunsjen på Bro Park onsdag, men det er ganske små felter og noen løp der man kan gå litt tynt.

Dobbeltbanker i V4-1?
I V4-1 tror vi 1 Kal P Dal og 6 Aquila Phi kan være løsningen. 1 Kal P Dal har startet fire ganger i år mot gode hester og imponert med to andreplasser. 6 Aquila Phi ble fjerde i svensk kriterium i fjor, kort slått av vinneren Palm Springs. Hun årsdebuterer, men med en lignende prestasjon her er det mer en godt nok. Det er et par hester med få eller ingen starter i V4-1 som vi tar med på de større forslagene.

V4-2 kan også fort være et tohesters oppgjør mellom 5 Miss Maybach og 3 Ellis St Martin. Topphoppa Miss Maybach kommer ut med toppvekt på 70 kilo. Det er mye ekstra bly i salen til lærling Alina Øhgren, men Miss Maybach elsker distansen og underlaget. 3 Ellis St Martin er jevnheten selv, og har et fint løp på papiret.

De to siste V4-oppgjørene er identisk med V5-1 og V5-2 og begge disse løpene er åpne. Spesielt V4-3/V5-1/DD-1 syns vi er nærmest bingo. 5 Jungle Dream er uansett vårt klare førstevalg og brukes som banker i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V4-4/V5-2 kommer Francisco Castro opp fra Malmø med 3 Bossner. Mulig han bare vinner, men vi syns det er et par spennende hester i mot. Både 4 Athena og 8 Hadrian leverte gode prestasjoner i sin siste start.

V5-spillet innledes altså med to siste V4-avdelingene, mens i V5-3 er det duket for årets første toårsløp i Skandinavia. Det er alltid spennende å se toåringene, og mulig det dukker opp en ny stjerne eller to. Vi ble imponert over 1 Miss Donalita i kvalløpet sitt, men dette er jo urutinerte hester som skal ut å lære.

Mulig 7 Dragonfly er en vinner i V5-4. Hun har fin form og tapte bare for gode Lady Of Jazz sist. Er muligens avhengig av å få teten og bestemme litt underveis, men det kan fort bli riktig her. Vi bruker 7 Dragonfly som banker på de to minste V5-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.