Gå til sidens hovedinnhold

Knallfin V4-omgang til lunsj på Åby

Godbitene i lunsjen er jobbet frem, og det er en ordentlig flott omgang vi har foran oss! Vi er veldig inne på at en tungt betrodd favoritt er i trøbbel, og du vil elske vår info på objektet... Lunsjfest i vente?

Det er dessverre problemer med å logge seg inn på spillboksen øverst i denne artikkelen. OBS: Klikker du på SPILL-KNAPPEN i spillboksen under fungerer innloggingen som den skal.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Åby står for dagens V4-omgang til lunsj, og dette er en lunsjomgang vi gleder oss å følge. Vi er nemlig inne på at de største favorittene skal få kjørt seg i denne omgangen, og velger å spekulere mot dem. Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 1 Victorious Wine – Er vel en hest som aldri har imponert oss, men den blir likevel ENORMT hardt betrodd i innledningen. Holdt unna på slitne bein når den vant på enkle 15,0 tredje sist, og vi kan ikke gå til på en slik hest som superfavoritt. 2 Schönbrunn – Satt bom fast som meget lekker nest sist, mens det sist ble for tøft med mye press i tet. Er billig ute nå, distansen kan fort være et pluss, og nå rigges den dessuten skikkelig til med skoløs rundt om samt at man henger på en BIKE. MÅ MED PÅ ALT!

V4-2 : 4 Undine Face – Hadde denne vært travsikker så hadde vi anbefalt et bankerspill. Feilet i kamp om seieren på oppløpet sist, og da hadde den gått 16,1/16,2-2140ma. Er svært grunnkapabel, og mot en billig gjeng skal sjansene være store om den bare skikker seg. Er en banker for de som tør å ta en sjanse.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.V4-3 : 9 Love Håleryd – Er det opplagte spillet her. Vi snakker om feltes i særklasse beste hest, og den gjør en mildt sagt spennende start etter at vintertreningen er gjort unna. Imponerte ved flere anledninger i fjor, og den har bra kapasitet for klassen. Peter Untersteiner makser den direkte i årsdebuten, og det blir skoløs samt BIKE. Distansen takler nok Love Håleryd bedre enn noen annen i feltet, og dette er en banker for de som ønsker å gå tynt. TUNGT SPILL blir det på 3 Alhambra Mail som står med stolpe i programmet, og det er også en veldig bra hoppe. Det man skal være OBS på her er at den så sent som 4. mars ble strøket pga hoste, og vi er usikker på hvor bra formen er. Distansen er vi heller ikke sikker på om er noe pluss.

V4-4 : 1 Tuzziman – Har altså Robert Bergh kjøpt til seg selv, og det betyr enkelt og greit at dette er en traver han liker. Kommer nå ut etter at han har fått trent den i vinter, og han makser den i balansen direkte (skoløs). Har ikke løst spesielt bra bak bilen tidligere, men dette kan være endret hos Robert Bergh. Møter en svært billig gjeng, og sjansene burde være fine. OBS!