Gå til sidens hovedinnhold

Knallfin V4-omgang til lunsj på Åby

Godbitene i lunsjen er jobbet frem, og det er en ordentlig flott omgang vi har foran oss! Vi er veldig inne på at en tungt betrodd favoritt er i trøbbel, og du vil elske vår info på objektet... Lunsjfest i vente?

Travtipset for V4-omgangen til Åby får du med et abonnement på Nettavisen Pluss. KAMPANJEPRIS! Det koster kun 249 for 6 mnd.

Klikk her for å bli abonnent og for å lese dagens KOMPLETTE V4-tips! (Er du allerede abonnent logger du deg bare inn på samme lenke!)

Dagens GRATISTIPS til V4:

V4-1 : 1 Victorious Wine – Er vel en hest som aldri har imponert oss, men den blir likevel ENORMT hardt betrodd i innledningen. Holdt unna på slitne bein når den vant på enkle 15,0 tredje sist, og vi kan ikke gå til på en slik hest som superfavoritt. 2 Schönbrunn – Satt bom fast som meget lekker nest sist, mens det sist ble for tøft med mye press i tet. Er billig ute nå, distansen kan fort være et pluss, og nå rigges den dessuten skikkelig til med skoløs rundt om samt at man henger på en BIKE. MÅ MED PÅ ALT!

V4-2 : 4 Undine Face – Hadde denne vært travsikker så hadde vi anbefalt et bankerspill. Feilet i kamp om seieren på oppløpet sist, og da hadde den gått 16,1/16,2-2140ma. Er svært grunnkapabel, og mot en billig gjeng skal sjansene være store om den bare skikker seg. Er en banker for de som tør å ta en sjanse.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Klikk her om du vil være med på våre bonger/systemer på Eksperten. Da får du en andel i en større bong/system.

Kommentarer til denne saken