*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Knallfin V64-omgang fra Gävle

Sørlandets Travpark23072016_Kristian Malmin vant V75-1/NM for hopper med Åsrud Vilja_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Kristian Malmin og Åsrud Vilja. I kveld kjører Rikard N. Skoglund. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankeren er bare best! To supersjokk setter de fleste sjakk matt! Du blir vel med oss i jakten på tusenlappene i kveldens V64-omgang?

29.10.20 11:07

Knallsuksess i V4-spillet på Bro Park onsdag 28. oktober
Til tross for at omgangens klart største favoritt, 4 Troubled Guy, vant V4-1 på Bro Park onsdag ble det veldig flott utbetaling. 8. valget Divorce i V4-2 og 9. valget 9 Repeat Offender sendte verdien opp i 9 441 kr etter tre avdelinger. Vårt største V4-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 1 800) stod igjen med alle hestene i V4-4, men vi måtte "nøye" oss med andrevalget 5 One Star. Utbetalingen stoppet på meget pene 15 162. Totalt ble det klaff for fem andelslag på Eksperten.

Kjempefest på Bjerke
Det var dobbel jackpot på Bjerke i V75 onsdag kveld. Fire favoritter vant i de fire siste avdelingene, men i V75-1 sviktet storfavoritten 11 Lesja Tara og dermed ble det ikke så verst utbetaling. Vårt spilleforslag med innl.pris på kr 450 satt som det skulle og betalte tilbake pene 3 667 kr. Totalt ble det sju rette for hele 63 andelslagEksperten. Totalt ble ca 250 000 kr innspilt og Nettavisen omsatte for ca 82 000 kr på Eksperten.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.


Gävle byr på en KNALLFIN V64-OMGANG torsdagskveld, og her blir det både stor sport og et stort spill. Kveldens beste banker dukker opp i V64-6, og vi kan ikke spekulere mot 2 Åsrud Vilja. Ellers har vi jobbet frem et par dype objekter, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V64-1 : 14 Tekno Jerven (denne ble strøket torsdag) – Står på langt tillegg her, men jogger uansett enkelt rundt en overkommelig gjeng som dette om alt går riktig for seg. Har nemlig funnet formen nå, den er MYE bedre enn grunnlaget sitt, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt på denne. Dette skal være en SOLID banker!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V64-bonger/systemer til Gävle på Eksperten

V64-2 : 1 Prinsen – Er noe variabel, men har stor fart i kroppen sin, og med perfekte betingelser må den være spillbar her. Kan nok 26,0 på distansen, og den blir ikke enkel å fange her om den leverer som den skal. Vår ide!

V64-3 : 7 Elian Web – Starter ikke ofte med volte, men den er lynrask ut med den startmetoden også. Spinner normalt til tet her, og da skal den ikke tape mot «B-LAGET». Veldig motivert favoritt som også vi tror mye på, selv om den nå kommer ut etter en liten pause.

V64-4 : 7 Klack Nova – Her er det veldig åpent, og ingen skal bli overrasket om det skreller til. Vår ide er MYE bedre enn raden, og skal bli spennende å se med Jansson. Viste 22,5/1000m etter galopp sist, og var fakta ikke helt tom på det. Prøves som et helfrekt objekt i et løp som altså er veldig jevnt.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 12 Luna Nera Doc – Nytt veldig åpent løp, og et løp hvor det kan være smart å gardere bredt. Vår ide har fått to løp i kroppen etter pause, og virker å være veldig på riktig vei. Kom til mål med litt krefter igjen sist, og da møtte den bedre hester enn dette. I kveld blir det skorykk på alle fire, den blir kuskeplusset med Mats Djuse, og mot dønn riktig motstand må man være på vakt!

V64-6 : 2 Åsrud Vilja – Har vært i form lenge nå, og når kommer formduppen? Har igjen passende betingelser, og det meste taler for tet og slutt. Veldig motivert favoritt, og en hest som naturligvis skal stå klart først på ranken.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.