*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Knallfin V65-omgang på Solvalla

Björn Goop og Moni Viking sikret seg vel 2 millioner kroner lørdag. Bildet er fra en seier i mai.

Björn Goop er aktuell i fredagens V65-omgang på Solvalla. Foto: Lars Jakobsson / TR BILD / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Spennende V65-lunsj med mye snadder! Bankeren vår lar vel seg ikke fange? Herlige objekter! Du tar vel rygg på oss i jakten etter tusenlappene?

14.08.20 07:37

Lerum med nye solide V64-vurderinger 13. august - Kr.1 728 ble til Kr.8 902!
Det ble ingen verdensrekord for Odd Herakles, men bankeren vår travet 18,5, og bedre enn det er det vrient å levere! Ellers innfridde vår herlige ide, New Young (4-valg - delt seier), og den store bongen på Kr.1 728 satt som den skulle. Her kunne man hente ut deilige Kr.8 902,-. Følgende info ble servert på New Young:

V64-4 : 9 New Young – Har kun en helt OK rad, og den ser ikke ut til å bli veldig mye spilt her. Vær dog litt OBS på at den varslet superform sist, og kom voldsomt tilbake etter å ha blitt grovt hindret på siste bortre. Vår klokke viste da 12,5 s 500m med krefter igjen. Står i et spennende smygspor nå, og med tempo duger den i et løp som dette. KAN SKRELLE!

Herlig V65-opptur på Øvrevoll 13. august - ikke langt fra kassa...
Birgers store system (fire andeler a Kr.1 000) var ikke langt unna å plukke med seg hele kassen på Øvrevoll torsdag. Nå ble det dog en solid trøst, og fantastiske Kr.51 128 i utbetaling. Vi gratulerer de som kjøpte seg en andel i systemet!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Det er som vanlig meget solid klasse på løpene fra Solvalla, og dette er en lunsjomgang vi virkelig gleder oss til. Dagens beste banker har vi spart til finalen, og der står 4 Joule V.S. alene. Fyker til tet, og på en kjapp bane lar vel den seg ikke fange? ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 9 Frodo S. – Gikk et fullt godkjent løp uten at den fikk vinne, og den holder sin flotte form. Dukker opp i overkommelige omgivelser nå, smygsporet passer fint, og den har en stor sjanse om den leverer på sitt beste. SPILLES!

V65-2 : 7 Manuzio Hanover – Galopperte ca 800m fra mål sist, men kom meget solid tilbake i kulissene, og det er ingen fare med formen. Tåler å bli brukt underveis, og sko på alle fire er ikke et minus for denne. Vi tror på en stor sjanse for hesten til Haugstad!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 2 Easy So Easy – Har fått to nødvendige blåsere i kroppen etter et lengre avbrekk, og det har nok gjort veldig godt. Husk på at dette er en traver som har støtt på de beste i årgangen (Aetos Kronos/Power med flere…), og er svært grunnkapabel. Står nydelig til nå, er kjapp fra start, og må passes!

V65-4 : 2 Maximus Victory – Småskummelt løp med ikke akkurat de beste kuskene, og heller ikke hestene er veldig gode. Vår ide var meget fin når den bare forsvant fra til en enkel seier sist, og det skal bli spennende å se den igjen etter pause. Man rykker skoene for første gang i karrieren, den kan en 15-tid, og gjør seg ikke bort her om den leverer på sitt beste. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 6 Santos De Castella –
Er veldig kjapp fra start, og skulle Jörgen Westholm komme seg foran her så leder nok vår ide dette lenge. Husk på at vi snakker om 3-åringer som om ikke lenge skal ut i kriterieforsøk… Det kan dermed bli noe billigere for tethesten, og vi er altså inne på at Santos De Castella kan få «bløffe» dette unna om den først kommer seg foran.

V65-6 : 4 Joule V.S. – Er LYNRASK fra start, og fyker normalt til tet. Jogget 12,3/1609m med krefter igjen sist, og den er ordentlig bra. Har ingen problemer med distansen, og vår feeling er at den går 14,0 fra tet i dette lunsjløpet. Lar seg rett og slett ikke stoppe?


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.