*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Knockout i Drammen

Foto: hesteguiden.com

Uppercut Flevo skal lete lenge etter en biligere oppgave, mens vi finner overspilte favoritter i fleng i en superspennende B-rebus denne mandagskvelden i Drammen.

14.02.11 13:36

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Vi legger således hele dagens budsjett i B-spillet ved denne anledningen, og vi synes det lukter store penger lang vei. Sett veldig fin ut etter litt pause har 4 Uppercut Flevo gjort nå på slutten uten at det har klaffet helt i løpene, og i V5B-finalen i kveld kan vi ikke skjønne annet enn at det skal dreie seg om en solid vinnersjanse.

Avsluttet veldig fint ned på innerspor til fjerde på 14.9 uten at kusken dro ned skylappene i den nest siste starten hvor Santana Ås var snakk om en vinner, mens han kom ingen vei i rygg på en stoppende Sweet Case i et relativt tøft V75-løp i den siste starten. Vi mener dermed at det er full form der i gården, og mot konkurrenter som er godt over middagshøyden har vi ståltro på at Tap In-sønnen skal kunne ta seg av et løp som dette.

Aldri galoppert i løp på 139 starter (noen bedre?), og baneprofilen takler han på utmerket vis (klipper svingene i Skien). Teten bør være innen rekkevidde for 9-åringen denne gangen (dog ikke avhengig av den posisjonen for å vinne), og vi tror Kai Johansen sitter bak en vinner her.

Vår rangering: A: 4 B: 10-9-5-1-7 C: 6-3-11 D: 2-8-12

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Dagens lokkemat?
Ja, det mener vi fort 4 Vanity Rich kan være snakk om med sine voldsomme 78 % i monteløpet i den tredje avdelingen, og vi har i grunnen ingen tro på at storfavoritten innfrir. Steglengde som en mus (tapte 40 meter første fem hundre) ned startsiden i seiersløpet mot billig motstand i debuten i denne grenen, og på en arena som dagens nytter det ikke med en innledning på løpet i lusetempo mot veldig mye bedre hester. Svært dyktige Kristine Kvasnes satt på ryggen ved den anledningen, og når urutinerte Veronika Paltto (kun vunnet tre løp) setter seg opp på den litt vanskelige frøkna denne gangen værer vi favorittfall.

Etter et opphold i Frankrike er 10 Sean Trot tilbake i Norge, og en hest som er herdet i langt tøffere omgivelser enn dette skal krysses på alle bonger. Solide 16.2 ved andreplassen over 2900 meter i den tredje siste starten, og i sitt siste monteløp i Sverige før avreisen gikk Sierra Kosmos-sønnen 15.0 full vei under sal (og da snakker vi om en vanvittig underspilt 3-prosenter!).

Fyker til tet gjør ventelig 7 New Legend, og på en arena som dagens kan det fort holde helt hjem. Vant sist han gjestet dagens arena gjorde 6 Lopez, og når vi i tillegg streker av for duoen 3 King Of My Heart og 9 Gary Victor på våre tre minste spilleforslag har vi god tro på at vi kan være igjennom dette løpet.

Vår rangering: A: 10 B: 6-7-4-3-9 C: 1-5-8-2

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Drammen kan du finne her.

Nettavisens V5B-forslag til løpene på Drammen kan du få levert her.

Klikk på bildet for å forstørre.

V5B-1, 2100 meter voltestart
Vi synes vinnerkandidatene er mange i dette kaldblodsløpet som innleder denne rebusen, og vi garderer da følgelig bredt. En topp innsats til tredje på flotte 28.9 full vei etter en tung utvendig reise hele veien i et V75-løp i den siste starten leverte 6 Drivia, og med tilsvarende innsats i kveld skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse (leverer dog variable prestasjoner hele veien).

Veldig fint inne i dette tidsløpet står 1 Trigger Ess, og da snakker vi om en underspilt 11-prosenter. Klart best når han er med der fremme direkte, og vi ser ikke helt bort i fra tet fra start til mål. Utfordrer om teten gjør 2 Rokketroll, og dersom Cato Antonsen skulle klare å komme seg foran med 7-åringen kan årets første triumf være innen rekkevidde (hoppet seg vekk i den siste starten, men gikk sterke løp forut for det).

Matchet i tøffe omgivelser mot de beste hingstene i årgangen uten å nå helt opp har 8 Lanem Siv blitt nå på slutten, men det er uansett ikke helt enkelt for en 4-årshoppa å gå ut mot eldre hester i grunnlaget sitt (og vi tror det kan bli tøft med tanke på seier). Spennende i ny regi er 10 Torden Rapp (blir desutten kraftig kuskeforsterket), mens både 9 Føynland Kongen og 12 Sodin er snakk om veldig bra hester i grunnlaget sitt.

Vår rangering: A: 6 B: 1-2-10-9-12-8 C: 13 D: 3-7-4-11

V5B-2, 2100 meter autostart
Vi værer favorittfall også i den andre avdelingen, når 5 Opus One F.H. kommer ut på en arena som etter vårt skjønn ikke akkurat passer den usikre S.J.`s Photo-sønnen spesielt godt (plundrer fælt på svingene, og i Skien har aldri 64-prosenteren i spillet kommet rundt feilfritt). Brenngod til seier på fine 16.0 full vei i den siste starten, men med dagens forutsetninger får 5-åringen først en plass på våre to største spilleforslag.

God fra start er 7 Racing Mercedes, og når champion Eirik Høitomt setter seg opp ved denne anledningen blir han i hvert fall ikke noe dårligere (vi tror rogalendingen kjører seg til tet ut av den første svingen). Topp innsats til sølv bak gode Orion Hindø på 16.0 over en sprint i den siste starten, og vi banker 13-prosenteren på vårt minste spilleforslag. Perfekt til med tanke på et pent utvendig par underveis står en formtoppet 2 Wesley Neyenrode (tung å stå i mot til slutt), og en hest som har taklet langsomme og trange Skive i Danmark på utmerket vis skal også kunne komme seg rundt uten problemer i Drammen.

Det ble en enkel triumf for 1 Nero Høgsted i billig lag etter litt pause i den siste starten etter å ha fått dirigere etter behag der fremme i front, men kapasiteten på Tholfsen-traveren er veldig fin (og han er trolig kraftig forbedret med løp i kroppen). Høy klasse holder også 10 Lucky Story, men etter litt pause og kastrasjon trenger trolig Romtveit-traveren et løp i kroppen før den helt store formen innfiner seg (og da krysser vi først på vårt store system).

Vår rangering: A: 7 B: 2-5-1-10 C: 9-11 D: 6-3-4-12

V5B-4, 1700 meter voltestart
Vi er veldig hissige på å dunke vekk favorittene i kveld, og i eliteløpet for de kaldblodige i den fjerde avdelingen mener vi 8 Bork Odin skal få slite med å innfri sitt favorittstempel. Det ble et optimalt smygløp med perfekte luker til slutt i Jakob Meyers Pokalløp i den siste starten, og da svarte Romtveit-traveren med å speede inn til seier på fine 25.5 full vei. Tillegg på en kjapp sprint på dagens arena tror vi dog ikke er gull, og Moe Odin-sønnen har vel vist ved flere anledninger at han ikke er typen som blåser rundt de via sporene til slutt i denne klassen.

Det står tre hester på strek som kan vise seg å bli alt annet enn lett å fange, og fryktelig spennende ved denne anledningen med sine skarve 12 % mener vi 6 Gonagas skal være. Hoppet ut i oppløpet mot Åsajerven & Co i den siste starten, men var flyvende over mål til fjerde på sterke 25.7 full vei etter den galoppen. Sprint har han ikke gått alt for ofte, men det tror vi den formtoppede Minge-traveren skal kunne takle greit. Veldig uheldig i det samme løpet som vår favoritt var 5 Zevs, når han tråkket oppi sulkyen til vinneren over mål (og det ble da en fatal målgalopp). Teten er innen rekkevidde for den svært startkjappe Spang Best-sønnen, og på dagens distanse tror vi Lars A. Kolle prøver å sitt foran hele veien.

Det er heller ikke noe å utsette på formen til 7 Greis Vinn, og selv om Moe Odin-sønnen støter på bedre motstand enn noen gang tør vi ikke å avskrive ham av den grunn. Pappaen 10 Moe Odin kommer tilbake etter litt pause med uviss form, men på en kortspeed er det ikke mange som straffer vår tidligere kaldblodskonge.

Vår rangering: A: 6 B: 5-7-8-10 C: 9-11-1-3-4

Spilleforslag
Til V5B-rebusen på Drammen har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 126, 420, 840 og 1765 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Drammen
V5A kl. 18.35 (løp 2-6)
V5B kl. 19.35 (løp 5-9)
DD kl. 20.35 (løp 8-9)

Kjøp en bong og se løpene fra Drammen gratis på www.rikstoto.no i kveld.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag