Knockout i første runde?

Foto: hesteguiden.com

Mike Tyson har lagt opp, men Tyson November slår trolig knockout på sine konkurrenter i V64-1 på Halmstad i kveld.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

Vi har lagt bak oss en hektisk helg på travfronten, og helgens høydepunkt var selvsagt fjerdeplassen til Yarrah Boko i Prix De France på Vincennes i Frankrike søndag.

Landets beste traver gikk et nytt kanonløp der, og med litt tidligere åpning til slutt, kunne det muligens blitt seier. Nå retter trener Trond Anderssen blikket mot styrkeprøven Prix De Paris over velvoksende 4150 meter om fjorten dager, dersom helsen på monsteret til eier Jan-Erik Andresen er på stell etter søndagens batalje.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Det er klart for en ny uke med spill hos Norsk Rikstoto, og til kvelden denne mandagen er det V64-spill til Halmstad på den andre siden av kjølen samt V65-spill til Drammen her hjemme som gjelder for det spillende publikum hos Norsk Rikstoto, og i Halmstad i kveld satser Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund på at 3 Tyson November slår knockout på sine konkurrenter i V64-1.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Halmstad
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Patrik Fernlunds vurderinger:

Spiken
3 Tyson November
(V64-1) har riktigt fin form och senast satt han fast med krafter sparade mot tuffa hästar. Går ner i klass nu och både jag och tränaren tror på en bra segerchans!

Drag
6 Lazer Broline
(V64-2) har bra form och närmar sig en seger, bra chans den kommer nu och spikas på minsta förslaget.

6 Remember My Name (V64-3) tränar starkt i ny regi och han är tillräckligt bra för att kunna ge den stora favoriten en match!

8 Yvory Queen (V64-6) har inte haft rätta turen på slutet men formen ska vara lika bra som vid segrarna enligt tränaren och då duger hon riktigt bra här.