Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Romme: Topplunsj med flere godbiter på menyen
V65 Forus: Utfordrende V65-omgang på Forus
Oddstips 1: Ingen walkover for Norge mot Portugal
Oddstips 2: Tottenham snubler seg videre i FA-cupen
Tippetips: Midtukekupong med FA-cup
Spillsenteret: Håndball-EM, fotball og hockey - sjekk tirsdagens oddstips

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.10 978 på Klosterskogen 12. januar!
Det ble ikke helt lettløst på Klosterskogen denne søndagen, og det ble bra med kroner i både V65 og V5-spillet. I V5-spillet så suste undertegnedes bong på Kr.960 inn, og den betalte ut fantastisk flotte Kr.10 978,-.! Findal Faxen (1,6%) var med på seks hester, og den la grunnlaget for en såpass høy utbetaling.

Lerum med SUPERTIPS i lunsjen på V4 - 9-valg servert som tipsener!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke lunsjtips på Bergsåker 8. januar, og omtrent alt av bonger satt som de skulle. Nettavisens forslag på Kr.480 betalte ut Kr.4 934, og på Eksperten suste samtlige bonger inn. Den dyreste bongen der var Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Supersjokket Paulas Prins (9-valg) lurte mange spillere i denne runden, men den var altså vår TIPSENER! Bourne Dominion (2-valg) senket dagens tyngste, men også dette var vår tipsener.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Vi banker ikke Adrian Kolgjini ofte, men i kveld gjør vi et unntak. Han har nemlig superbetingelser med 3 Global Takeover (V64-1), og det er nå en slik hest skal spilles! Ellers har vi som vanlig jobbet frem en god del snadder, og her er det bare å ta rygg på følgende til løpene på Jägersro:

V64-1 : 3 Global Takeover – Har en drømmeoppgave foran seg i kveld, og nå kommer vel seieren? Sist ble det aldeles feil, og den fikk syre på oppløpet, men da mot mye bedre hester enn dette. Var helt strålende i nederlaget gangen før, og formen virker å være veldig bra. Er veldig kjapp i vei, og feelingen vår er at denne sitter tidlig i tet. Taper neppe et løp som dette fra tidlig tet, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt! SPILLES!

V64-2 : 9 Silver Glen – Småskummelt sprintløp hvor det kan være smart å plukke med en del hester. Vår ide blir neppe veldig mye spilt, men vær OBS på at denne er betydelig bedre enn raden. Den gikk PIGG i mål etter veldig sene luker sist, mens den feilet i stengt posisjon med krefter igjen nest sist. Her er den helt riktig ute når det gjelder motstand, smygsporet passer perfekt, og vi må bare varsle. SE OPP! 8 La Diva – Spurtet sterkt sist, og kom til mål med krefter igjen. Det var første gang ut etter pause, og den er fort ytterligere forbedret nå. Gjør seg ikke bort om det bare klaffer litt fra et dårlig spor.

V64-3 : 2 Barolo D.K. – Gikk et meget sterkt løp etter en liten pause sist, og den var tapper fra dødens. Har vunnet i sporlottoen her, den kan åpne om den blir laddet med, og her jakter vel Flemming Jensen teten? Kan ikke få et bedre løp enn dette grunnlagsmessig, og den er verdt et forsøk mot storfavoritten. OBS!

V64-4 : 1 Aha – Var møkk elendig sist, og noe må ha vært feil på den da. Var klart bra gangen før, og dette er ikke en så verst hest i grunnlaget. Har drømmebetingelser foran seg nå, den er kuskeplusset, og fra tet trenger den ikke å bli veldig enkel å ha med å gjøre om den er tilbake på sitt beste. PASSES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 5 B.B.S. Solarsystem – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og det ble en enkel seier fra tet sist. Fortsetter sin fine utvikling, er lynrask fra start, og har helt perfekte betingelser foran seg igjen. Unngår den bare dødens så dukker den normalt opp på foto, og den skal passes. MYE spill blir det på 7 Confusion Tårs som har en meget fin rad. Nå står den dog dumt til på en oppjaget sprint, og her er det stor vingelrisk. Denne må vi derfor bare prøve å felle!

V64-6 : 10 Jimpeto Joy – Denne gikk det helt enorme ord om i V75’en sist, men da ble det galopp, og siden fikk den det tøft. Skal være en utrolig bra hest som Jerry Riordan holder høyt, og det kan fort være revansjedags direkte. 8 Sweetman – Var RÅ i nederlaget nest sist, mens den gikk strålende etter en grov startgalopp sist. Ble dessuten sittende bom fast da. Har løftet seg etter den ble kastrert, og er selvskreven på bongen. Disse to skiller seg klart ut i finalen.