Kolle har V65-bankeren

Lars Anvar Kolle kjører vår banker på Jarlsberg denne fredagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Lars Anvar Kolle kjører vår banker på Jarlsberg denne fredagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

En banker på vei mot storformen. En frekkis som gjør en spennende start for ny trener. Fra Jarlsberg på fredag venter et interessant V65-spill. Du tar vel rygg?

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 Bjerke: Nettavisen jakter by storgevinst
V64 Boden: Norgeskjenning bankes
V5 Bjerke lørdag: Lannem Silje den soleklare bankeren
Ski-VM: Norge banker svenskene
Oddsdobbel 1: Deilig dobbel til kvelds
Oddsdobbel 2: La Liga-profil utestengt for festing
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?

Vi går inn i en SVÆRT HEKTISK WEEKEND, og vi skal gjennom to V75-spill! Denne helgen er det nemlig V75 både lørdag og søndag. V75-tipsene til Solvalla søndag vil bli publisert i løpet av lørdag-kveld. Når det gjelder V65-løpene på Jarlsberg velger vi å banke 2 Finstad Jerken (V65-2). Har sett enormt bra ut to ganger på rappen mot tøffere motstand enn dette, og vi går ALL IN! Mer om omgangen finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gjorde STORESLEM i V75-spillet på Bergen Travpark 21. februar. Timber Mile (2. valg) + Kringelandtellus (4. valg) ble begge bankerspilt på en rekke lag på Eksperten. Hovedbankeren vår for dagen var uansett Tangen Ida som faktisk kun hadde 7% av innsatsene på seg fredag når vi publiserte tipsartikkelen. Vår lille V75-bong her på Nettavisen med en innleveringspris på 108 betalte ut knappe 5 000,-. Alle våre V75-forslag satt på Eksperten, og vi spilte inn 800 000,- til våre kunder.

Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte vi inn fantastiske 1,2 millioner. Allerede på lørdag så venter en ny V75-omgang med DOBBEL-SYVERPOTT, og du vet vel hvem du skal kjøpe bonger av?

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Jarlsberg:

V65: 18.30

V5: 19.41

DD: 20.03

Løp ellers denne fredagen:V65 på Solvalla med start kl.12.45. V5 på Odense med start kl.16.07. V64 på Boden med start kl.19.08.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til Jarlsberg:

V65-1 : 1 Olympic Image – Et DÅRLIG løp med en sliten gjeng innleder dagens V65-spill. Ideen vår kommer atter en gang ut i NY regi, og dette er en hest som pleier å tenne til på miljøskifter. Kunne nesten ikke ha fått et finere løp første gangen ut, og her står den helt nydelig til. Er garantert et fint opplegg, og med luringen Gunnar Austevoll opp i «jolla» så er i hvertfall vi i alarmberedskap. PASSES!

V65-2 : 2 Finstad Jerken – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og her er det storform pågang. Den så lysende fin ut etter hinder på veien sist, og den passerte da mål med mye krefter igjen. Etter å ha vært ute i V75 to ganger på rappen etter pause så er den nå BILLIGERE ute denne fredagen. Har dessuten fått et bra spor, og Lars Anvar Kolle er opp på sin traver før dette løpet. STOR SJANSE om den fortsetter som sist!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 6 Pompano Reza – Sist denne møtte Buttercup (24.11.2014) så stod den til 1,8 i odds. Nå er rollene byttet om, og på fredag blir Buttercup mer spilt. Vi plasserer Pompano Reza først da den minst har en like bra kapasitet, og at den har en betydelig bedre kusk gjør at vi føler oss mer komfortabel med å servere den som en favoritt. Burde kanskje ha vunnet sist, men den ble kontret ut oppunder mål. Vi har raske 14,8 s 1000m på klokken, og det er trossalt bra. VINNER NÅ!?

V65-4 : 7 Flirtin Beach – I fjor så innledet Flirtin Beach med 2xDG, og den fant ingen form før på sommeren. Kommer nå ut etter et lengre avbrekk, og det er bra rapporter på den direkte. Hadde vært en banker med toppkusk, men man skal være klar over at amatøren Morten Strand kun har vunnet fire løp på 20 år, og vi vil ikke få sjokk om han blir bortvist fra start. Kommer han seg dog avgårde med Flirtin Beach så kan det bli tidlig tet, og da er løpet kjørt. Motivert favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 1 Dream Superb – Var det gode rapporter på sist, og den så også fin ut. Var dog veldig tung i kroppen sin, og den trengte det løpet i kroppen sin. Vi har 15,1 s 500m på den i kulissene, og den hadde OK fart over mål. Her står den nydelig til mot en gjeng som ikke akkurat har en utpreget vinnerskalle, og i slike løp så er sporene VIKTIG. På fredag så er startraske Dream Superb garantert et perfekt opplegg, og den skal helt klart tas på alvor. Prøves som et frekt objekt i et VIDÅPENT løp.

V65-6 : 4 Roli Eld – Vant sist selv om den ikke var helt på topp. Var nemlig litt ut av det noen ganger da, men det var aldri noen fare for seieren. Har ellers vist en herlig innstilling, og den har radet opp. På fredag så må den fort vinne dette løpet fra dødens, og det vil ikke bli lett. Skal uansett stå først, men noen banker er det ikke snakk om. Det finnes nemlig motbud med flott form i kroppen.