Kolle løser påskekrimmen

Foto: hesteguiden.com

Skjærtorsdag har vi to hete bankerobjekter. Den sikreste er Lykke Trubben (V5-4/DD-1). Positive rapporter og fine forutsetninger gjør at Lars Anvar Kolle ganske sikkert vender til seremoniplass etter endt løp.

Klikk her for å se våre V5-forslag

4 Lykke Trubben var knallgod i to seiersløp i februar og mars. Sist ble han toer, men det var slett ingen skam siden gode Høiby Sindre vant løpet. Treningsrapportene er av det positive slaget og motstanden kan umulig skremme vallaken. Vår hovedbanker er nevnt.

En annen løsning kan 8 Frøen Marida være i V5-1. Hoppa var veldig god sist. Ble kjørt offensivt i sporene og holdt stilen fint til fjerdeplass. I dag har niåringen et billig løp og står desidert beste inne i løpet av alle. Eneste minus er ytterste spor bak bilen. At det er sprint er bare en fordel. Vi tror hun slår alle. På de to største forslagene garderer vi. 9 Tryggvar er god nok uten galopp, men har vært inne i en blindgate med mye galopp og uheldige omstendigheter i det siste. 2 Vesle Gull er flink fra start og skaffer seg sikkert en fin posisjon direkte. Sist ble hun hissig, slo sammen og galopperte. 5 Risendals Blesa ruer avgårde enten i trav eller galopp. Dersom hun ikke hisser seg opp for mye kan hun lede hele veien. Eierkjørt denne gangen, men det er bare å holde seg fast for Sigurd Helmen. 4 Po er i toppform, men vinner ikke på bestilling. Høitomt kan kanskje vekke vallaken litt ekstra. 1 Anders Knekten blir overflydd, men er ikke sjanseløs om han ikke blir innestengt.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her
Dagens påskenøtt finner vi i V5-2 der spillerne virkelig blir satt på prøve. Løpet inneholder tolv hester der ingen har tjent mer enn 12.000 kroner til livets opphold sålangt. Det er heller ingen som skiller seg ut, men 12 Eldina Elken kan være vinneren. Finn Holmen melder om fin form og god sjanse i feilfri utgave. Totningen påpeker imidlertid overfor Nettavisen at galoppen kommer som brev på posten. Sist galopperte hun bort andre eller tredjeplassen i siste sving i hardere konkurranse på Biri. 11 Ekfax debuterer for Kristian Malmin. - Hesten kommer ut med ny balanse og trener bra. Det er stort fart i han, men jeg vil se han fullføre før jeg er for sikker. Synes uansett han er aktuell i et slikt løp, meddeler Malmin til Nettavisen. 10 Haugestad Linnfrigg går i rykk og napp. feilfritt kan han vinne. 3 Fjeld Blesen er mildt sagt galopplysten. Han spretten muligens igjen, men fartsmessig dukker han om han går feilfritt. 7 Helmin Stjerna er kjapp, men uvillig. Hun kan forsvare en V5-strek i dette enkle selskapet.

Oddstips: Fulham vinner
Få tipsene først: Følg Sportspill.no på Facebook.

V5-3 holder V75-klasse. 6 Super Tail vinner nok om han prikker inn teten. Kan galoppere, men normalt skal han løse feilfritt. Kai Johansen kjører som vanlig og ble nødt til å vrake 9 Jamilia denne gangen. Hun er veldig spurtsterk og blir det litt tempo kan hun blåse forbi alle fra sitt smygspor. 4 Brief Speed avsluttet veldig bra sist og formen er på topp. 1 Taste Of Cocktail var god i flere løp i fjor. Gjør nå sin årsdebut, men skal vurderes med sjanse. Hjemmebanehestene 5 Dazzling Lionel og 7 Mr. Brown er også aktuelle på en god dag, men det skal klaffe optimalt for å vinne.

2 Torpedo November har prestert solide løp hittil i sesongen. Står nydelig til og kan erobre teten om han løser som best. 1 Tubbe kan helt sikkert ikke forsvare sporet, men våkne Marcus Hultmann går ut så fort det byr seg en anledning. Hesten har fine spurtkvaliteter og andreplassen bak McLaren sist var av godt merke. 4 Lovely Dancer ladder for tet. Kommer han dit kan han lede helt inn. 5 Alexis er en luring i årsdebut. Var positiv noen ganger i fjor. 10 A Tout a L'Heure har rygg på startrask hest og skal voktes sammen med dype 11 Kisgruvens Vimsa som er ute på rett distanse, men fra vrient spor.

Våre tre V5-forslag får du vet å trykke her . Ønsker du å se våre DD-forslag trykk her .