Gå til sidens hovedinnhold

Kolle styrer jackpotpengene

333 232 kroner ligger ekstra i sekserpotten til V65-spillet på Biri fredag kveld og Lars Anvar Kolle er nøkkelkusken.

Sportspills meny fredag:
V65/V4 Solvalla:Kihlström/Hultmann i hovedrollen
V64 Bergsåker:
Goop hele uka
V75 Drammen:To bankere i jakten på 37 mill
Oddstips :Valencia har noe på gang
Dagens langskudd:Smell for Dortmund

Fredagens travmeny består av ettermiddagstrav fra Solvalla som byr på både V65 og V4. Til kvelden er det V65 fra Biri og V64 fra Børje Andersson hjemmebane Bergsåker.

Det ble ikke uventet en svært så favorittpreget V65-omgang på Bergen travpark torsdag kveld og således ingen utbetaling for fem rette. Det innebærer 388 232 kroner ekstra i sekserpotten på Biri fredag kveld i en omgang så både sportslig og spillemessig holder flott kvalitet. Vi finner vår soleklare jackpotbanker i V65-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Vinner feilfritt
5 Escape Boko
ble spilt til 17 igjen for 10 på Biri i sin løpsdebut 3. august, men da endte det med dundrende startgalopp. Spillerne så uansett at det dreide seg om en svært så kapabel hest og til tross for bra motstand i et 50 000 kroners-løp i Årjäng i den påfølgende starten, ble hesten sendt avgårde til 19 igjen for 10. Spillerne hadde rett, Escape Boko så lysende ut for dagen og vant helenkelt.

Fredag er det debut bak bilen og det er litt ymse form på Trond Anderssens stall om dagen, men det får ikke hjelpe. Escape Boko er trolig god nok til å vinne fra dødens (selv om vi er litt usikre på hvor bra 2 Bardout Blue er - vunnet to strake i svært billige omgivelser). Vi må uansett ha en banker og inntil det motsatte er bevist, så vi er overbeviste om at Lars Anvar Kolle har den beste hesten i V65-2 i form av 5 Espace Boko. Banker.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


To hester bør være heldekk
I et svært ujevnt felt i V65-3 skiller 3 Lavrans og 6 Drivin seg klart ut. Begge hestene kuskes normalt av Andre H. Stensen, som har valgt å kuske 6 Drivin. Vi er ikke helt sikre på at Stensen har valgt rett, da 3 Lavrans og Gunnar Austevoll står 20 meter foran. Vi låser V65-3 på disse to.

Vi betaler for tre
I V65-5 kommer svært mye av spillet til å ligge på 2 Peel And Stick og 9 Novel Broline, men vi betaler også for 1 Crimsom Pirate. Sistnevnte forsvant i dundrende startgalopp på Jarlsberg sist fredag, men er normalt stødig og ikke minst veldig kvikk bak bilen. Da blir det mest sannsynlig rygg på 2 Peel And Stick, og da er det ikke helt umulig at vallaken kan detonere en liten overraskelse.

Kommentarer til denne saken