Kolle tryller inn vår DD-vinner

Selv om Smok`n Miracle møter et par gode sprintere, må det langt fra noe mirakel til for at vår banker innfrir i kveld.

Klikk her for Nettavisens DD-tips

Her kan du laste ned løpsprogram

Det er flere om beinet i den første Dagens Dobbel-avdelingen på Momarken i kveld, men vi finner klart størst verdi i den Cato Antonsen-trente 6-åringen. Formen er meget fin på hoppa som står i et perfekt springspor på spesialdistansen sprint. Igjen er det Lars Anvar Kolle som får gjesteoppsitt på fjerdevalget som han vant med på Jarlsberg i august. 7 Smok`n Miracle er meget kjapp i uttaket, og med en startkatapult av en kusk ligger det an til en fin posisjon direkte - kanskje til og med tet. Uansett skal den speedige damen regnes med fine seiersjanser mot hester hun helt klart matcher dersom det klaffer.

De to favorittene kommer begge fra Sverige med litt usikker form i kroppen. Både 3 Mach Three og 5 Kicking Royal har vunnet på 13-tider, og har gode sjanser i feilfrie utgaver. Vi synes dog det hefter for mye usikkerhet omkring disse i kveld slik at vi finner klart mer verdi i å satse på travsikre og formsterke Miracle.

Vrient tidsløp
Heller ikke i DD-2 er det noen soleklar vinner selvom 5 Super Tramp står innbydende til grunnlagsmessig. Her er det landschampion Eirik Høitomt som sitter i sulkyen og hva Kolle og Høitomt (i tillegg til Vidar Hop) har trent på vites ikke, men Jarlsberg-trioen vet ihvertfall hvordan man får fart på hestene fra start. Vi tror 11-årige Super Tramp tråkker rett til tet, og da leder han normalt lenge (selvom vi hadde følt oss tryggere på en sprint).

På snakk om Hop, han kjører den ferske V75-vinneren 3 Odin Stjerna som holdt greit unna fra tet på Leangen. Hardere i mot denne gang, men 5-åringen må uansett regnes tidlig. Moe Odin-hoppa er i flott utvikling, og får normalt en svært fordelaktig reise herfra.

6 Lome Knekten er en stor outsider som vi dog frykter tyr til galoppen igjen. Denne fintstammede 5-åringen er nok den beste hesten på kapasitet, men Troll Kos-sønnen er dessverre meget usikker til bens. Har støtt på svært gode konkurrenter og vil garantert kjempe om seieren om galoppene unngås.

10 Frisli Modin har virkelig noe å slekte på som bror av Høgstad-millionærene Kjøstad Jo og Frisli To Jo, men selv med Moe Odin som far har ikke 6-åringen pålangtnær den samme farten som sine berømte brødre. 6-åringen er tvertimot en sterk type som tåler å gjøre mye av grovarbeidet selv - noe som har ført til 7 seire på 35 starter. Sist fikk han maks til andre på en meget vrien Drammensoval, men med ytterligere fremgang kan han abslolutt vinne. Står fint inne i grunnlaget og er skapelig rask fra start. Gjestekusk Per Oleg Midtfjeld kan fort sette inn en aldri så liten skrell med denne.

Oddsene på våre fire utvalgte er med en foreløpig omsetning på 161.000 pr. kl. 14.36 hhv 17, 41, 39 og hele 132 på Frisli Modin. Det er mao fine penger å tjene dersom vår 4-rekker skulle innfri.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to spilleforslag med hhv 25 og 75 kroners rekkepris.

Forslagene koster dermed 100 og 300 kroner og kan kjøpes her .

Kjøp en DD-bong og se løpene på Nrk2 kl. 23.05