Kolnes tar for seg?

Foto: hesteguiden.com

Sigbjørn Kolnes har fire hester til start i lunsjen på Bjerke i dag, og vi tror han kan få en veldig fin lunsj på sin nye hjemmebane.

Tirsdag er det full fres i lukene hos Norsk Rikstoto, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene på Romme i Sverige og på Bjerke her hjemme.

Til kvelden er det V64-spill til Jägersro på den andre siden av kjølen samt spill til en V65-omgang på Forus i Stavanger som gjelder, og vi på Sportspill har som vanlig tips og spilleforslag til alle arenaer.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Etter en litt turbulent periode for Sigbjørn Kolnes, ser ting ut til å rette seg til det bedre nå, og han er godt i gang på sin nye hjemmebane Bjerke. Hestene til Kolnes er kraftig på gang nå, og i lunsjen på Bjerke i dag, sender han som sagt hele fire hester til start. Alle fire må regnes med solide vinnersjanser, og vi bankerspiller en av dem.

Det hele starter i V5-1 for Kolnes, der han sender to hester til start. Det dreier seg om 1 Zetus og 6 Valley High, og begge kjemper trolig om seieren. Førstnevnte er snakk om en svært sansynlig tethest, men vi tror sistnevnte trekker det lengste strået til slutt.

I V5-3 kommer 6 Turboline D.k. til start fra stall Kolnes, og 4-årshoppa som vant i debuten for Kolnes, er snakk om en opplagt vinnerkandidat på ny. I finalen sender Sigbjørn 11 Shoguns King til start, og 5-åringen som vant i den siste starten, kan meget vel vinne igjen, på tross av en litt dårlig utgangsposisjon.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Nå kommer seieren?
I en poengjakt for varmblodshester i grunnlag under 420 000 kroner i V5-1, synes vi 6 Valley High har en veldig fin oppgave forn seg, og vi tror 6-åringen tar en etterlengtet seier i dag. Kolnes-traveren har vunnet hele 13 løp på blott 31 starter så langt i karrieren, og vi tror han viser seg som den tøffeste til slutt i dag.

Han trøbler til tider med aksjonen, men vi tror dagens arena er en klar fordel for ham. Han avsluttet flott til sjette i et langløp i Drammen første gangen ut etter lang pause 7. desember i fjor, og da gikk vi på et bankerspill på ham i den påfølgende starten. Der ble dog alt feil, og han fungerte heller ikke som best der.

I et relativt tøft V75-løp sist, så det dog langt bedre ut, og han fullførte flott til femte på 16.7 over 2680 meter i det løpet. Vi tror således formen er stadig stigende, og en finere oppgave enn dagens kan han ikke få. Vi tror ikke 1 Zetus holder samme klassen som 6 Valley High, og da bankerspiller vi sistnevnte.