Kolnes tar lunsjen

Foto: Hesteguiden.com

Sigbjørn Kolnes sitter med de klart beste kortene under lunsjtravet i Drammen torsdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er fortsatt full fart innen hestesporten og torsdag kan vi nordmenn spille til hele fem baner. Vi starter med V4 fra Bollnäs, før Drammen overtar med lunsjtrav. De spillesugne kan deretter spille V5 til Solänget litt senere på ettermiddagen. Til kvelden er det en hyperinteressant V65-omgang på Øvrevoll, mens Bergen travpark byr på dobbel V5. Vi har tips til samtlige baner utenom Solänget, men byr på andelslag i Eksperten til samtlige fem stevner torsdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Sigbjørn Kolnes tar med seg flere stallhester til Drammen torsdag og to av dem står nesten med fire bein i mål allerede. Således byr vi på to bankere i Drammen torsdag og selv om begge blir store favoritter, er det vanskelig å komme utenom dem.

Skal vinne dette
Aller mest tro har vi på 3 Mieux Di Quattro i V5-1. irik Høitomt har kjørt et hurtigarbeid med hesten, og han var veldig godt fornøyd med hesten i det hurtigarbeidet. Han mente det var bare å melde til løp. Den røde hesten har skuffet de to siste gangene, men det viste seg at han hadde en infeksjon i kroppen. Nå skal han være frisk igjen. Her skal han være med i toppen, og han kommer aldri til å få noen billigere oppgave enn dette igjen. Han er ikke noe rask fra start, men han er veldig sterk og skal ta ned denne gjengen til slutt. Banker!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet hele veien?
I V5-5 har vi minst like god tro på 4 Banker Fly som var rågod sist på Bjerke. En så god hest som Baldini var regelrett sjanseløs til å utfodre den dagen, og torsdagens motstand er minst to klasser ned. Møter ingen av Baldinis kaliber i dag, og har samtidig fått det beste sporet. Banker i V5-5/DD-2!

Beste hesten?
Håkon Johannes Nordland og 7 Horgen Don står ikke med den beste programraden i V5-4, men denne hesten er veldig kapabel. Skulle han gå feilfritt så ha han kapasitet og fart som duger for å vinne dette løpet. Spillerne kommer til å sende hesten avgårde som et sjettevalg i dette løpet. Vi stormvarsler og blir ikke det minste overrasket om det er Horgen Don som seiersdefilerer etter V5-4/DD-1.