Kommer til å glede oss igjen

Arn Hammering og Thomas Jonsson
Arn Hammering og Thomas Jonsson

Fireårige Arn Hammering har gledet oss i Nettavisen før og blir kveldens V64-banker fra Kalmar.

Det er en høyinteressant fredag som står foran oss. Det hele innledes med tidlig V65/V4/DD fra Solvalla. Til kvelden er det V65 fra Jarlsberg og V64 fra Kalmar. Og lørdag er det som kjent gedigen jackpotomgang i V75-spillet der det ligger hele 5,5 millioner ekstra kroner i sjuerpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Dacapo for Arn og Thomas
Søndag 16. mars var sist gang Kalmar arrangerte travløp og det var også sist gang Arn hammering startet. Den dagen bankerspilte jeg Arn Hammering i V4-spillet og hesten innfridde svært lett. Fireåringen til Kalmar-trener Thomas Jonsson har utviklet seg voldsomt de siste månedene og i kveld er Love You-sønnen på farten igjen i V64-4.

Spillerne gjør hesten til omgangens klart største V64-favoritt. Men jeg repeterer gjerne meg selv. Torsdag stoppet utbetalingen i V64-spillet på Ørebro på 104 330 kroner, til tross for at tre førstevalg vant, herunder omgangens to største favoritter (10 Pomona U.S. i V64-2 og min banker 9 Maverick Man i V64-3).

PS. Artikkelen fortsetter under spillboksene

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.


Bankerne må vinne
Travspill handler først og fremst om å treffe med bankeren (bankerne) og deretter gardere bredt i de riktige løpene. Så på bakgrunn av det har jeg ingen betenkeligheter med å bankerspille 6 Arn Hammering i V64-4, til tross for at hesten møter et par bra konkurrenter (men de står dårligere til spormessig). 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Sportslige perler
For øvrig er det glitrende kvalitet på kveldens Kalmar-løp og spesielt V64-5 og V64-6 holder skyhøy klasse.  Hester som El Mago Pellini, Fawkes og Opitergium avlegger alle sin årsdebut i V64-5. I V64-6 som er et fireårsløp årsdebuterer både Tiberius F og Denim Boko, så det er svært mye å glede seg til i kveld i en omgang som også er svært interessant spillemessig.