Kongen av Visby

Zapdos Håjt og Thomas Jonsson. 
Zapdos Håjt og Thomas Jonsson.  Foto: Foto: Visbytravet

Kalmar-trener Thomas Jonsson har vunnet 17 løp i år og hele 12 av dem er kommet på Visby. Torsdag er han meget sentral under V4-omgangen på Visby.

Sportspills meny torsdag:
Lunsjtrav Bjerke: Spiller mot folkehesten
Dobbel V5 Klosterskogen: Strålende menyer i Skien
V65 Øvrevoll:
Ny storutbetaling på gang?
Oddstips 1: Vi byr på en real finsk frekkis

Vi har en herlig torsdag foran oss med trav og galopp fra tidlig ettermiddag til langt på kveld. Det hele innledes med V4 fra Gotland og Visby, før Bjerke overtar stafettpinnen med lunsjtrav. Til kvelden er det igjen dags for V65 fra Øvrevoll, mens Klosterskogen byr på dobbel V5. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Visby har vært en riktig lykkebane for undertegnede og vi skulle gjerne sett at det var flere ganger det var spill til Visby som kun arrangerer 14 løpsdager i løpet av 2014. Det er heller ikke alle disse vi får spille til fra Norge, men torsdag er det endelig dags igjen. Torsdag ser det svært så overkommelig ut og vi spiller samlebonger.

Kalmartrener Thomas Jonsson har vunnet fire av sine foreløpig 17 seire i 2014 på hjemmebanen Kalmar, men tatt hele 12 seire på Visby. Det er snodige tall og torsdag tar igjen Jonsson turen fra Oskarshamn (der ferjen går fra) til Visby. Jonsson har kun to oppsitt innenfor V4-spillet, men kan vinne med begge.

Jakter sin tiende årsseier
Den klart største vinnersjansen har han naturligvis med seiersmaskinen 13 Arn Hammering i V4-2/DD-1. Hesten har faktisk vunnet hele 9 løp på kun 15 starter i år og Nettavisen har bankerspilt hesten allerede tre ganger i år, alle med suksess. Hesten holder V75-klasse og møter svært billig motstand torsdag. Soleklar banker i både V4 og DD. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Åpent i V4-1
Utfordringen i torsdagens V4-spill er uten tvil unghestløpet i V4-1. Det er 50 000 SEk i førstepremie og det har lokket en del hester fra fastlandet til Visby, men ingen kanoner og vi spiller mange hester på våre forslag. 

Det betyr at vi spiller tynt i både V4-3 og i V4-4 der det svært så gjennomsiktig ut på forhånd.