Kongen vinner?

Foto: hesteguiden.com

King Creole E.P. og Bo Westergaard stiller til start med solide vinnersjanser i lunsjen på Axevalla i dag.

Tirsdagen starter opp med lunsjtrav til Axevalla i Sverige (vi kan spille V4 og DD dit) og i Drammen her hjemme, mens det på kvelden er Eskilstuna i Sverige med V65 og Forus med dobbel V5 som er banene vi kan spille til. Vi har tips til alle stevnene, og i lunsjen på Axevalla setter vi vår lit til vår danske venn Bo Westergård sørger for suksess.

Les også:Fighter i lunsjen!

Bo Westergaard tar turen til Axevalla med tre hester innenfor V4 spillet, og alle skal ses med vinnersjanse. Klart størst sjanse har 4 King Creole E.P. i V4-2, og vi tror han viser seg som en konge! Han har utviklet seg veldig den siste tiden, og vi tror det blir seier i dag.

Ganymede–sønnen har tidligere slitt med helsen, og da har de ikke fått trent ham noe spesielt tøft. Nå virker det som helsen er mye bedre, og da blir det mer kontinuitet i startingen. I den siste starten på Åby imponerte han noe fryktelig, og han gikk i mål med full spenst da ørepropper ikke var dratt.

Det var over en distanse som normalt er uvant for den sterke krabaten, og i dag er distansen den rette. Han står helt perfekt til bak bilen, og vi tror konkurrentene har såpass respekt for Westergaard sin flotte traver slik at han kommer seg tidlig foran. Vi ser kun galopp i mot for King Creole E.P., og vi bankerspiller.

Innleveringsfrister Axevalla
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
8 La Paris Hulton i V4-1 er ei bra 3-års hoppe som skal ut mot eldre hester fra et dårlig spor, men denne Scartlet Knight–datteren er herdet i knalltøffe unghestløp uten å ha gjort seg helt bort. Hun hang meg til en meget sterk tid i Oakskval som ble vunnet av gode Mousse, men i den siste starten ble hun litt for stri underveis (tappet seg da for krefter).

Rapportene fra Ralf Karlstedt er bra, men han mener det må klaffe mye fra dette sporet. Vi mener at han kan sitte bak en skrell hvis det blir litt tempo underveis, og vi ser ikke helt bort i fra at 7-prosenteren i spillet plukker ned samtlige nedover det lange oppløpet på dagens arena.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.