Kontio byr på en luring fra Örebro

Jorma Kontio kjører en av våre luringer i lunsjen denne torsdagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Jorma Kontio kjører en av våre luringer i lunsjen denne torsdagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Ny lunsjsuksess? Ja, vi er på hugget fra Sverige, og fra Örebro denne torsdagen klemmer vi til med et par meget spennende objekter...

Det trenger ikke å være dyrt å spille på hest, og tjene penger. Vi i Nettavisen har forslag i alle prisklasser på Eksperten, og gevinstene kommer også for dem som ikke satser mer enn feks en femtilapp. Sjekk ut følgende:

Bergen 6. januar : Utbetaling Kr.7 291 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.729,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 458,-.

Leangen 12. januar : Utbetaling Kr.6 626 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunnet hente ut Kr.662,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 325,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mantorp 12. januar : Utbetaling Kr.3 630 (V64) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.363,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.726,-.

Momarken 13. januar : Utbetaling Kr.6 750 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.675,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 350,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Norsk Rikstoto byr på noen virkelige gaver til vi som ELSKER Å SPILLE V75. De neste lørdagene så slår nemlig spillselskapet på stortrommen! Sjekk ut følgende:

17. januar : Dobbel syverpott fra Klosterskogen

24. januar : Dobbel syverpott fra Leangen

31. januar : Jackpot fra Bjerke med 2.758.617 ekstra.

Vi har allerede lagt ut bonger til den HØINTERESSANT V75-omgangen på lørdag. De kjøper du lettest her: Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Innleveringsfrister Örebro:

V4: 12.20

DD: 12.37

Løp ellers denne torsdagen:V5 på Bjerke med start kl.13.37. V65 på Bergen med start kl.18.30. V64 på Åby med start kl.19.08

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

I lunsjen fra Gävle på tirsdag så ble det enkelt. Vi satt dog FIRE FØRSTEVALG, og det er ikke så verst når det dreier seg om V4... Wild Thing (2.valg) + Kattens Chamsin (5.valg) innfridde begge som våre spennende objekter. Fra Mantorp dagen før så lanserte vi Prince Tagg (5.valg) som et herlig spill. Tipsene i Sverige sitter altså bra, og vi håper at du setter pris på Nettavisen sin økte satsing mot nabolandet.

Fra Örebro denne torsdagen så byr vi på følgende:

V4-1 : 3 Lookout Kemp – Er en soleklart motivert favoritt i innlendingen. For at den skulle ikke bli for hissig sist så hadde man tettet den veldig igjen. Var da betydelig tregere enn før, men den var i det minste regulerbar, og den gjorde jobben. Viste fjerde sist at den er LYNRASK fra start, og den bomber til tet om den er på et slikt humør her. Har en solid sjanse i riktige omgivelser.

V4-2 : 6 Kosso Sisu – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og vi synes den så spenstig og fin ut etter hinder på veien nå sist. Var ikke tom i målgangen, og av oss så fikk den et soleklart pluss i kanten. Står veldig bra inne i dette løpet, og fortsetter den der som den slapp sist så burde den dukke opp på foto. STOR OBS HEST, og vårt drag!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 12 Simply The Best – Dette er et DÅRLIG løp, og flere av disse kan ikke vinne løpet da de rett og slett ikke har den nødvendige kapasiteten. Draget vårt bare forsvant i fra sist, og viste da 15,5 s 700m. Da møtte den dog ikke noen. Gangen før så ble den sittende bom fast på en god tid, og den så veldig sterk ut for dagen. Jaktes som en frekkis!

V4-4 : 1 Pomona U.S. – Har et VELDIG fint løp foran seg, og den har gjort fine løp på slutten uten å ha vist den helt beste stridsmoralen. Får nå Mikael J. Andersson opp bak seg, og den må ha en TOPP MULIGHET til å lede dette svært lenge. Vinner om viljen er på topp! 10 Elit Sund – Kommer ut etter pause, og ifølge trener Salmela så er den sterkt forbedret i jobbene. Har kapasitet til å felle denne gjengen, og den må med på alt.