Kontio byr på en luring til lunsj

Jorma Kontio kjører vår store luring på Romme
Jorma Kontio kjører vår store luring på Romme Foto: hesteguiden.com

Romme byr sine kunder på en smakfull lunsj denne onsdagen. Vi lanserer et hett objekt i kaldblodsløpet, men går ellers for en bankerfri variant.

Sportspills meny onsdag:
V76 Bjerke: To bankere på direkten
V5 Bjerke: Hop med ny V5-banker
Oddsdobbel: Wigan på kanten av stupet
Oddstips: Pardew lurer Newcastle
Tippetips: Vi går for store premier

Vi velger å spille uten banker i lunsjen fra Romme denne onsdagen. Det nærmeste vi kom en banker var 3 Global Newsletter som må ha en alle tiders mulighet til å lede rundt om i V4-2. Dagens beste objekt kjører Jorma Kontio, og det objektet kommer ut i kaldblodsløpet. Info om hvem dette er finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75 er et spill som vi i Nettavisen liker skarpt. Det er dog et "brutalt" spill, og det er kort vei fra å være HELT til å bli sittende igjen som KLOVN. I helgen så ble det ingen fullklaff på våre forslag, men vi har tømt lukene i V75-spillet før i år. På Leangen 24. januar så spilte vi nemlig inn formidable 1,2 millioner! Dagen etter på Solvalla så spilte vi inn nye 200 000 i vårt store favoritt spill.

Fra Jarlsberg lørdag er vi sulten på mer! Her venter det hele 13 millioner til en alenevinner, og du kan allerede i dag kjøpe deg et V75-lodd som kan gjøre deg til mangemillionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Romme:

V4:12.20

DD:12.37

Løp ellers denne onsdagen: V76 på Bjerke med start kl.19.00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er våre objekter på Romme:

V4-1 : 12 Bilbo B.S. – Var sist ute mot tøff motstand, og den ble passivt disponert. Ble sittende bom fast over mål, og den så helt ubrukt ut i målgangen. Vi har da raske 25,5 s 900m med alt igjen. På onsdag så blir den kraftig kuskeplusset med Jorma Kontio, og i et ganske jevnt løp så fortjener den en klar oppmerksomhet! SPILLES SOM EN FREKKIS!

V4-2 : 3 Global Newsletter – Kom ut etter en liten pause sist, og det var tet og slutt. Fungerte bra, og den var ikke tom over mål. Normalt sett så fyker den til tet igjen, og da skal dette dreie seg om en knallbra sjanse. Legg også merke til at den er kraftig kuskeplusset med Ulf Ohlsson denne onsdagen. Vi tror hardt, og for oss er dette et soleklart førstevalg.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 6 L.K. – Var med på litt kjøring underveis sist, og det var ikke noe å si at den måtte gi seg til blant annet On Track Piraya. Her er det betydelig billigere imot, den er kuskeplusset med Kontio, og det kan fort være duket nå. 4 Blue Star Miracle – Ble tatt bort sist, men avslutter bra via drøye spor mot oppløpet. Har nå fått seg to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, formen er stigende, og den trenger ikke å være helt ueffen fra et fint spor nå. OBS!

V4-4 : 11 Simply The Best – Har løftet seg MYE, og den var også meget bra nå sist selv om den ikke ble ropt opp da. Ble nemlig grovt hindret på siste bortre, og den fikk løpet ødelagt der. Kom flott tilbake nedover oppløpet, og vi har 14 s 1000m selv med det som skjedde på siste bortre. Står greit inne i dette løpet, og fra et bra spor så burde den komme seg fint avgårde. SPILLES!