Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en and el på ANDELSTORGET til torsdagens V4-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra K r.50 til Kr .500

Lerum med nye solide V86-tips fra Sverige 25. januar
Sist onsdag ble det fullklaff for samtlige systemer. De så ut som følger:
1 system til Kr.6 000 (20 andeler a Kr.319) betalte ut Kr.22 840
3 systemer til Kr.4 000 (20 andeler a Kr.200 / 10 andeler a Kr.400 / 4 andeler a Kr.1 000) betalte ut Kr.20 756 hver seg.

Denne onsdagen ble det igjen servert solide vurderinger, og hovedbankeren i omgangen, Västerbo Ajax, holdt lekestue fra tet. Skrellen Portofino (6,3%) stod først på ranken, og solid info ble gitt. Solid info ble det også gitt på en annen skrell, og vi advarte skarpt for L. Way Joli (7-valg). Bortglemte Pysola (8-valg) var heller ikke glemt, og den var med på vår minste bong til Kr.221. Den store bongen til Nettavisen til Kr.1 733 fikk 7-riktige, og trøstegevinsten ble fine Kr.6 408,-. På Andelstorget omsatte vi for 116 400, og spilte inn Kr.235 635,-. Vi gratulerer de som tok rygg på flere av våre V86-bonger denne onsdagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


På de flate bongene på Andelstorget banker vi 2 Hankypanky Pinkman (V4-3), og garderer de tre andre løpene bredt. Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 10 My New Chapter – Innledningsløpet er veldig jevnt/åpent, og vi garderer bredt. Ideen blir veldig lite spilt, men på ren kapasitet står den ikke tilbake for noen av disse, og den kan skrelle om den er på hugget etter en treningspause. Pleier å være BRA etter pause, Claes Eskilsson har fått en fin start på året, og fra et perfekt spor i volten er vi rett og slett litt på vakt.

V4-2 : 2 Moddjerva – Vi stoler ikke på den mildt sagt ustabile favoritten, 6 Kattelbo Kajsa, og velger å gardere dette kaldblodsløpet bredt. Ideen har fått to løp i kroppen etter pause, og den har vært positiv to ganger på rappen. Her er det BILLIG i mot, den kan kanskje være ytterligere forbedret, og skal passes her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 2 Hankypanky Pinkman – Kom ut i ny regi sist, og gjorde et solid løp direkte. Ikke noe klaffet i det løpet, og den falt virkelig med flagget til topps. Er normalt ytterligere forbedret med den blåseren i kroppen, motstanden er med få unntak svært billig, og favoritten skal ha en stor sjanse om alt går riktig for seg.

V4-4 : 10 Jack M.R. – Har en perfekt oppgave foran seg i V4-finalen, og den står klart først på vår rank. Vil dra stor fordel av en noe krevende bane, og det skal dessuten bli spennende å se den i hendene til Ulf Eriksson. Slår til direkte etter en liten treningspause?

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»