Gå til sidens hovedinnhold

Kontio fikser V4-suksess på Solvalla

Det er HØY klasse på løpene i lunsjen tirsdag, og det er en omgang som vi virkelig gleder oss til. Vi jakter V4-kronene med samlebonger...

Lerum med solide V64-vurderinger til Rättvik 12. juli
Undertegnede hadde en klar feeling for at megafavoritten Don Fanucci Zet kunne være i trøbbel i denne omgangen, og det viste seg å stemme. Ideen Brother Bill lekte nemlig hjem løpet fra tet. Den store bongen til Kr.1 944 hadde også med steindype Calla Frontline (8-valg). Utbetalingen stoppet på fine Kr.9 168,-.

Du gikk vel ikke glipp av følgende:

V64-1 : 5 Don Fanucci Zet – Vant altså Elitloppet, og blir kolossalt hardt betrodd i innledningsløpet. Har naturligvis en fin sjanse å vinne dette løpet, men hvordan er formen nå etter at den var makset sist (hester får ofte en reaksjon etter at de er makset)? Dessuten : knekker den enkelt ned en såpass god hest som 4 Brother Bill fra dødens? Tja, vi er fakta noe usikre på akkurat det. 4 Brother Bill – Plukker vi med som et motbud til storfavoritten. Glem ikke at Brother Bill nest sist hentet lengder på Don Fanucci Zet, og hadde ikke vært mye slått om den ikke hadde feilet oppunder mål… Nå blir det normalt tet, og er Brother Bill helt på topp, ja, da skal storfavoritten virkelig være god for å knekke den ned.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det er V75-kvalitet på flere av hestene som vi får se i lunsjen på Solvalla i dag, og det går nesten ikke å få en spesielt mye bedre lunsj enn dette. Vi banker 5 Black And Quick (V4-2), og blir fakta veldig overrasket om den ikke "bader" hjem løpet fra tidlig tet. Ellers ganger vi våre V4-bonger noe opp da dette ikke trenger å bli veldig vrient. Ta rygg på følgende:

V4-1 : 6 Easy Cash – Har løftet seg enormt etter den kom inn på stallen til Robert Bergh, og sist avsluttet den i overlydsfart til en ny seier. Da viste klokken 08,5 s 800m. Kan fort renne til tet her, og da er dette løpet over. Vi liker dog best når Robert Bergh kjører den selv, og det er et minus med Rikard Skoglund. 4 Magic Cash – Er trolig en mer kapabel hest enn favoritten, og gjør en spennende start etter et lengre avbrekk. Nurmos er en ekspert å ha hestene sine i full form etter lange avbrekk, og den er verdt litt oppmerksomhet direkte. Disse to skiller seg klart ut.

V4-2 : 5 Black And Quick – Debuterte for Nurmos sist, og vi likte skarpt det vi fikk se. Fikk seg en «bredside» mot oppløpet, og det kostet den seieren. Avsluttet nemlig i overlydsfart, men kom akkurat for sent. Er fort ytterligere forbedret til denne starten, den er kjapp fra start, og trolig dreier dette seg om tidlig tet og slutt. MÅ BARE SPILLES med helt perfekte betingelser.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 2 Mango Brodda – Så veldig fin ut i ny regi sist, og den fullførte klart godkjent bak gode Didi Dam. Kan fort være enda bedre til denne starten, og fra eventuelt tidlig tet i et svært billig løp som dette, ja, da er sjansene gode for at den kan renne unna på en kjapp bane. Skal stå først i et ellers svært åpent/jevnt løp.

V4-4 : 1 Calgary Games – Er et stortalent fra stallen til Nurmos, og dette er en hest de har Derby i tankene med. Gjorde ingen feil i fjor, og den vant 3 av 3 løp. Innersporet kan muligens bli en felle, og det er også hovedgrunnen til at vi spekulerer litt mot den i finalen. Skulle Kontio greie å forsvare innersporet med favoritten, ja, da er nok løpet over. Motivert, men…

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.