Kontio i nok en hovedrolle

Jorma Kontio.
Jorma Kontio. Foto: hesteguiden.com

Jorma Kontio har vunnet flere travløp enn de fleste og til tirsdagens V4-omgang i Lindesberg er han hardt betrodd i tre av de fire V4-løpene.

Sportspills meny tirsdag:
Lunsjtrav Leangen:Godbiter i kø
V64 Jägersro:Jackpot og Carsten knallfrekke danske V64-banker
Tippetips:Full fest i Tippeligaen

Oddstips 1:Ranheim har fått opp dampen
Dagens dobbel:Viking taper for første gang

Storfavorittene stod i kø foran mandagens V75 på Momarken, men ingen av disse var egentlig i nærheten av å vinne. Og til tross for at ingen favoritter vant, var det likevel en kupong som kom helskinnet gjennom og vant eventyrlige 41 millioner.

Det betyr at det er litt "mindre" å vinne for en eventuell alenevinner til søndagens voldsomme jackpotomgang i V75-spillet fra Solvalla. Nå må en heldig alenevinner "nøye seg" med ca 70 millioner kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Jackpot til kvelds
Jaja, lenge før det skal vi blant annet gjennom en tirsdag fullspekket med høydepunkter. Det hele starter med V4 fra sommerbanen Lindesberg i Sverige, før Leangen overtar som lunsjtravarrangør. Til kvelden melder Rolf Lerum om en flott V65-omgang fra Forus. I Sverige er det jackpot og 895.063 SEK ekstra i sekserpotten til V64-løpene på Jägersro.

Jorma Kontio er flittig på de svenske travbanene og den finske kjempen har allerede rukket å kjøre 628 løp i år og vunnet 94 allerede. I tirsdagens V4-omgang kusker han favorittene 11 Drew Bress i V4-1 og 6 Global Possession i V4-3/DD-2.

Lås på tre i V4-4
I en omgang hvor det ikke er lett å finne gangbare bankerkandidater, velger vi en bankerfri variant i dag og låser V4-4 på 1 You To Lovely, 11 Pleaselivemealone og 13 Withma. Det er stort skille på hestene i den avsluttende V4-avdelingen og dette ser ut som et bra lås.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Olle har funnet formen
I DD-spillet velger derimot å spille litt frekt. Gävle-trener Olle Alsen har både kuske- og stallform på topp om dagen. Fem stallseire er det blitt de siste fjorten dagene og tre kuskeseire. Vi liker å spille kusker og staller i form, og i V4-3 har han en fin hest i 13 Charles Boko som vant et såkalt P22-lopp nest sist i Gävle. Motstanden var ikke allverden den dagen, men vi likte måten hesten avgjorde på. Blir et andre/tredjevalg i løpet og det betyr fine DD-oddser. Over 2640 meter betyr 20 meter tillegg klart mindre og vi betaler for at stall- og kuskeformen til 42 år gamle Olle Alsen holder sed vedlike også tirsdag og bankerspiller i DD.