Kontio kjører vår V75-banker fra Solvalla

Jorma Kontio er vår bankerkusk fra Solvalla denne fredagen._foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Jorma Kontio er vår bankerkusk fra Solvalla denne fredagen._foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Superformen holder seg, og vi har nå passert 2,5 millioner innspilt siden 5. desember. 2. juledag kan du bli mangemillionær i V75-spillet på Solvalla.

Sportspills øvrige Boxing Day-meny;
Oddstips 1: Leeds vinner på Boxing Day
Oddstips 2: Tøff bortekamp for Aston Villa
Langskudd: Birmingham har vært ustoppelige
Tippekupongen: Du kan vinner over fem millioner
V65 Jarlsberg: Jeanett byr på en frekk jackpotbanker

Nettavisen eventyrlige tipsform sitter fortsatt i. Lørdag 20. desember ble de klaff for hele 22 andelslag under V75-løpene på Bjerke (ca 14 000 kroner tilbake på hvert) og over 300 000 kroner innspilt. Totalt har Nettavisen nå rundet 2,5 millioner i gevinster siden 5. desember.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er ellers noen av høydepunktene den siste mnd:1) Over 800 000 innspilt på Drammen i V75 6.Desember. 2) Over 250 000 innspilt i V65 på Leangen 8.Desember. 3) Over 160 000 innspilt i V65/V5 på Momarken 9.Desember. 4) Over 350 000 innspilt i V65 på Momarken 16.Desember. I tillegg så har vi truffet litt her, og der både i Norge + Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Selv om vi er midt i julen så jobber Nettavisen sin travredaksjon på for fullt. Når kan du så forvente å finne våre tips på nettavisen.no resten av uken?

V75-Momarken : Fredag kl.1200 - Tipsene er ved Rolf Lerum.

V65-Bergen (Jackpot) : Lørdag kl.1000. - Tipsene er ved Rolf Lerum.

V75-Örebro : Søndag kl.0800 - Tipsene er ved Mats Persson.

V65-Sørlandet : Søndag kl.1000. - Tipsene er ved Rolf Lerum.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Solvalla:

V4: 12.45

V75: 14.30

V5: 15.15

DD: 16.23

Husk også på at det er V65 fra Jarlsberg denne fredagen. Løpene fra Jarlsberg starter opp kl.1800.Tipsene våre til Jarlsberg finner du her

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V75-1 : 11 Miss Sue V. – Holder en helt fantastisk form, og den blir spennende å følge i innledningen. Var nest sist knallgod bak Traveling Man på 12,5, og vi gav den et STORT PLUSS i kanten da. Nå sist så var den ikke like vass, men gikk da med sko. Er best skoløs… På fredag så blir det en mer optimal balanse, og får hun bare gå med i rygger, ja, da skal hun ikke bli lett å ha med og gjøre tilslutt! OBS! 5 Your Highness – Blir MYE betrodd, og det er også helt riktig. Har denne gangen trukket et bedre spor kontra Fleetfoot Hanover fra løpet sist, og skulle hun komme seg til tet, ja, da kan dette løpet være kjørt. Vi tar også med oss en formtoppet 9 Fleetfoot Hanover samt 6 Canaka BF som gjør en spennende start etter en liten pause.

V75-2 : 4 Diego M. Boko – Er KJAPP i uttaket, og den blir laddet for spiss. Har løftet seg mye på slutten, og nå sist så avsluttet den meget sterkt på en god tid. Vil trives bedre på en mer optimal balanse enn sist, og fra et perfekt spor så gir vi den et knepent førstevalg. 3 Augustus F. – Er også på jakt etter teten. Kunne nå sist ikke stå imot «monsteret» Calvin Borel, men innsatsen var uansett OK. Har vært bunnsolid i løpene før det, og den er bra for klassen. Skal inn i a-gruppen sammen med Diego M. Boko. Bak disse to så krydrer vi bongen med 1 On Track Piraya, 2 Dixi Exclusive, samt 9 Willmore Trot i det som er et svært åpent løp på papiret.

V75-3 : 8 Nahar – Er vår tipsener her selv om vi har sett den bedre i aksjonen enn sist. Når den banket Digital Ink fjerde sist så var den helt RÅ. Trives på Solvalla, har alltid tunge sisterunder, og vi plasserer den knepent først. 2 Digital Ink – Er nok en av de aller beste i Sverige over denne distansen når formen er på topp. Har virkelig blomstret i sine siste starter, og den var enorm i nederlaget nest sist. Står her nydelig til, og favoritten skal selvfølgelig regnes. Bak disse så tar vi med 7 Noras Been som er på vei opp samt 4 Montgomery Hill som er formsterk og blir spennende med Bjørn Goop denne fredagen.

V75-4 : 11 Heartbreaker V.S. – Blir kraftig undervurdert denne lørdagen, men vi lanserer den som en mulig bombe i det som er et jevnt felt. Er nemlig «tøffere enn toget», og nå som formen er på topp, ja, da er den spennende. At den får pisk ved sin side denne fredagen skal være et stort pluss, og vi blir ikke sjokket om den viser frem en tid på litt under 14. SE OPP! 1 Raffinos – Ser bra ut i aksjonen nå, og da kommer også fremgangene. Har levert fine innsatser på slutten, og nå sist så avgjorde den sikkert. Er kjapp i vei, og her blir det tet/dårligst rygg leder. Burde dukke opp på foto da. 10 Red Team Rex – Skuffet litt sist da den ble plukket ned av Heartbreaker V.S. Har før det levert det ene strålende løpet etter det andre. På fredag så varsler Bo at den skal lettes i balansen, og at dem kommer med ambisjoner, Blir meget spennende å følge i hendene på Johnny Takter. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V75-5 : 6 Speed Delicious – Dette løpet låser vi på to hester. Speed Delicious er i våre øyne for lite spilt kontra den store favoritten, og her MÅ man være litt på vakt. Dette er nemlig en traver som har utviklet seg enormt, og den er ubeseiret over denne distansen. Kan komme tidlig her, så får vi da om man eventuelt velger å slippe til stallkompis Montdore. Kan uansett få løpet nå, og vi velger å stormvarsle for en hest som blir for lite spilt. 7 Montdore – Er en enormt bra hest, og vi skjønner selvfølgelig hvorfor denne er mange sin favoritt. I sitt siste løp var den bedre enn noen gang, og du verden hvor det lyste av den da. Takler jo distansen bedre enn de fleste, og Montdore er med på alle våre bonger. Vi synes uansett det er spennende å låse det på to da Montdore blir en av dagens tyngste favoritter.

V75-6 : 10 Checco Boko – Blir vårt halmstrå mot millionene i det som er en åpen V75-omgang. Dette er en traver som vi liker skarpt, og den har sett rålekker ut på slutten. Vil dra stor fordel av et hardt tempo på forestillingen, og når de andre har kjørt fra seg, ja, da kommer vår spennende banker og senker alt!? Ja, vi er VELDIG inne på akkurat det, og når det ellers er vrient å finne et sikkert holdepunkt denne fredagen så lar vi det stå til. BANKER BASTA!

V75-7 : 10 Lover Face – Har utviklet seg noe helt rått, og nå sist så var den faktisk ikke helt bunnskrapt på en kanontid. Det burde bli fart på forestillingen her, og da blir det utrolig vrient å stå imot Veijo sin vinnermaskin. Burde være spennende i en fantastisk V75-finale. 1 Frozen – Er også en helt utrolig hest. Var helt voldsom i Bronsefinalen som han altså taper på foto for kanonen Riff Kronos (Tredje sist). Har fulgt opp med to imponerende seire, og den virker fakta stadig bare å utvikle seg. Skulle den komme seg ut tidlig her, og komme seg foran, ja, da er dette den trolige vinneren. Vi krydrer også bongen med herlige 4 Coldtowm, men den må muligens gå med sko denne fredagen, og det vil i såfall være et lite minus. Følg derfor med på balanse-info opp mot start.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.