*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Korteste vei til mål?

Søvik/Hamre sitter på mye av nøkkelen i V65-finalen. Her kan du lese hvordan Frode Hamre vurderer sjansene.

Her finner du Nettavisens tips til kveldens V65-løp.

Søvik/Hamre sitter på mye av nøkkelen i V65-finalen. På papiret ser det unektelig fint ut for Kalles Kaviar og M.T. Allan. Hestene er i form og forutsetningene de beste. Frode er optimist med begge to, men holder en knapp på ”Kalle”.

1 Kalles Kaviar er veldig stor favoritt i 7. løp/V65-6/DD-2. Etter de siste innsatser å dømme, er sjansene store for at Atle Hamre styrer løpet med S.J`s Caviar-sønnen fra start til mål.

- Kalles Kaviar har kommet seg veldig og står fint til i førstespor. Han er ganske bra fra start og det er mulig at han beholder teten. I tilfelle har han en veldig god sjanse til å lede helt inn. Formen er uforandret fin, selv om han ikke vant sist. Da avsluttet han imidlertid veldig bra, men det ble for langt fram til ledende Jitterbug. Dette løpet er som skrevet ut for ham, og han har en meget god mulighet til å vinne, synes Frode om hesten som Atle skal kuske.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

- Stallens andre hest 2 M.T. Allan har også fin form, men holder ikke samme klasse som 1 Kalles Kaviar. Han satt fast sist med krefter igjen, mens han ledet i det lengste nest sist. Han er ikke like rask ut som 1 Kalles Kaviar og kan aldri ta en lengde på ham. Fra et fint spor kan han få en fin posisjon og er aktuell for trippelspillerne. For de som spekulerer i favorittfall, er han verdt litt oppmerksomhet, forteller Frode Hamre.

Kilde: rikstoto.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.