Kram(er)goa låtar fra Glenn

Foto: Scanpix/SVEN NACKSTRAND

Glenn Kramer Stenberg har ikke startet opp som sanger i et danseband. Drammenstreneren har imidlertid importert en svensk vinnerhest som fredag gjør sin første start på norsk jord. Nyervervelsen Riccione Ås blir vår klare banker på Klosterskogen langfredag.

Klikk her for å se våre V5-forslag
Merittlisten fra svenske 8 Riccione Ås (V5-5a) er ikke til å ta feil av. Tagliabue-sønnen gjorde solide prestasjoner i fjor og har fulgt strålende opp i år. To seire på tre starter er sterke saker. I årsdebuten vant han uten å ta seg nevneverdig ut. Nest sist sprintet han 13,5 i seiersløpet på Solvalla. Hans kanskje beste løp gjorde han derimot i sin siste opptreden. Riccione Ås klemte til fra åttendespor, men ble hengende i tredjespor i 500 meter utenfor lederparet før han ble bakket sist. Jumboplassen ble forlatt ut av siste sving. Kanonspurten ute i banen var helsvett. Femåringen var bare slått med en lengde av vinneren etter 1.08 siste 200 meter. Svensken er en riktig allrounder og går alle distanser. Han kan åpne raskt og er travsikker. Vi tror bestemt at han leder fra start til mål. Skulle han havne i dødens er det naturligvis et minus, men vi tror Riccione og Kramer dukker opp på seremoniplass uansett. Vallaken fungerer veldig fint i trening i intervaller etter å ha stort på norsk jord i snart tre uker.

Bra etter galopp sist
2 Crebas H. Laday avsluttet bra på Sørlandet sist. Står bedre til nå og får et knepent vinnertips. 12 Mermaid's Magig er den beste hesten, men står i det verste sporet. Var enorm etter galopp på minst 150 meter, og knep seieren på det siste steget sist. 1 Keiko N. står gunstig til. Avgjorde til sin fordel sist og holder form. Har ikke fordel av distansen, men konkurransen er billig. 5 Un Dollar gikk bra etter galopp på Åby sist og skal voktes nå. 7 bambino Avanti står langt ute, men er veldig rask. Kan vinne om han kommer riktig inn i løpet.

Få tipsene først: Følg Sportspill.no på Facebook.
Oddstips langfredag

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her
Storfavoritten 11 Tekno Prinsen er suveren på kapasitet i V5-2a. Han fungerte ikke i travet sist og galopperte i repriser. Han virket veldig hissig og må roe gemyttet kraftig om han skal være tilbake i vinnersirkelen i dag. Feilfritt lar han seg ikke slå. 4 Spang Sverre galopperte direkte sist. Var bra i seiersløpet på Momarken gangen før, men må gå feilfritt for å rekke. 7 Torpana har tre strake, men støter på en annen klasse nå. Har dog gått gode løp og skal slett ikke avskrives. Se ellers opp for flere outsidere. Spesielt 8 Lomebamsen er spennende. Han var god etter galopp sist.

Tun Eld tilbake
8 Tun Eld (V5-3a) var ikke på topp sist etter at han var knallgod gangen før. Tilbake i slag er totningen mer enn sterk nok. Vi mener han er den beste hesten på ren kapasitet. 4 Tonar er kjapp. Tapte sist, men andreplassen var av godt merke. Han leder lenge, men er aller best på sprint. Oppløpet i Skien er dessuten langt. 9 Jotun er sterk. Skulle Kruse-hesten være tilbake i toppform er han fort vinneren. 1 Kjenner Tor vinner ikke ofte, men står nydelig til og var bra på Forus sist.

I V5-4a er 2 Sassy Kosmos den klare favoritten. Han er ikke travsikker, men bør ha en prima mulighet i feilfri utgave. 4 Glazier's Diablo var god etter pause sistr. Med løp i kroppen forventer vi en ytterligere forbedring av Skiptvedt-hesten. 5 Objectionoverruled fikk seieren i gave da førstehesten galopperte før mål sist. Var tung i kroppen da, men er sikkert klart bedre nå. 12 Agobra Nemo var hesten som hadde senket Objectionoverruled uten galopp. Sporet er vrient, men feilfritt kan han blåse forbi alle. 3 Olivia Sund går og stamper i entaktet tempo. På sitt beste kan hun overraske.

For å se våre V5-forslag trykk her . Ønsker du vårt DD-forslag trykk her .