Krig om championatet

Foto: Hesteguiden.com

Tom Erik Solberg og Eirik Høitomt jager begge landschampionatet og kjører våre V65-bankere fredag.

Sportspills meny fredag:
V4 Solvalla: En duo du kan stole på
Oddstips: Tipsene sitter som et skudd

V5 Øvrevoll: Vi bankerspiller direkte

Fredag er det V4 på Solvalla som innleder, før Øvrevoll overtar med ettermiddags-V5 med internasjonalt spill. Til kvelden overtar Jarlsberg travbane i Tønsberg med V65/V5 og DD. Vi har naturligvis tips til samtlige.

Det ble flott treff under torsdagens V4-løp i Umeå. Den mellomste bongen (innl.pris kr 300) betalte tilbake pene 1358 kroner og ga fint overskudd for de som spilte den. På Klosterskogen torsdag kveld lanserte vi 3. valget 12 Gjermund som en herlig banker i B-spillet og de som fulgte vårt mellomste forslag der (innl.pris kr 480) kunne kvittere ut pene 2 543 kroner. Vi håper fremgangene fortsetter under fredagens travkjøringer.

Fredag ble uttelingen enda bedre. Det ble fem rette på Øvrevoll under ettermiddagsstevnet der og pene 6700 kroner tilbake. Under V65-løpene på Jarlsberg innfridde vår hovedbanker Renoir (andrevalg i spillet) enkelt, men vår andre banker Bella La Stella var dessverre under pari. En spiller klarte seks rette, mens vi fikk en femmer på vårt største forslag (innl.pris kr 1350) og denne betalte fine 6 432 kroner tilbake.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Innleveringsfrister Jarlsberg:
V65 kl 19.00
V5 kl 20.05
DD kl 20.25

Annonse: Grøstad heiser frem en delikatesse i V65-2 som ikke er betrodd i fagbladene

Jarlsberg travbane er vertskap for fredagens V65-løp og det ligger store penger i luften i en omgang der vi aldri var i tvil om bankeren. Tom Erik Solberg har per 8. november vunnet 188 løp i Norge og passert 10,4 millioner kroner i innkjørte penger. Han er da allerede 11 seire forbi fjorårets rekordsesong på 177 seire og kommer til å vinne godt over 200 løp før 2012 er omme. Selvtilliten er på topp hos bergenseren som er kjent for sin svært offensive og kompromissløse kjøring. Før kveldens V65-kjøring på Jarlsberg leder Tom Erik med åtte seire på regjerende landschampion Eirik Høitomt.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

I V65-3 setter Tom Erik seg atter opp bak 1 Renoir som har imponert i sine to første løp her til lands. Nest sist galopperte Renoir som vinner i tet inn i den siste svingen (kom da fryktelig tilbake til tredje). Sist på Jarlsberg var hoppa urtapper fra dødens og veldig nær seieren. Fredag er det spor en og voltestart og vi tror det er bra muligheter for at Renoir forsvarer sitt innerspor. Motstanden er ikke mer enn middels og vi kan ikke skjønne annet enn at dette da må dreie seg om en flott vinnersjanse. Vår hovedbanker heter 1 Renoir i V65-3.
Rangering V65-3: A: 1 B: 2-10-9 C: 8-6-7-3-4-5-12-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Bella enda bedre nå?
Det har ikke svingt av seiershjulet for Sigbjørn Kolnes stallhester de siste månedene, men nyervervelsen 10 Bella La Stella gjorde som svært mange av Kolnes stallhester ikke gjør for tiden, hun viste strålende stridsmoral i sin debut for Kolnes. Til tross for dødens seilte hoppa ifra til fire lengders seier i Drammen for halvannen uke siden og imponerte stort. Muscles Yankee-hoppa ble matchet i tøffe selskap i regi Øystein Tjomsland og er nok bra herdet fra det. Bakspor og sprint er selvsagt ikke optimalt fredag, men løp i kroppen og innsatsen sist taler klart for. Det er ikke mange kanoner i dette feltet (2 High Cartier et mulig unntak). Eirik Høitomt kjørte hoppa i seiersløpet og dermed har han nok bra kontroll på hvordan han skal legge dette opp fra bakspor. Vi tror på ny triumf og bankerspiller også 10 Bella La Stella i V65-spillet.
Rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 10 B: 2-4 C: 9-8-12-1-6-7-11-3-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Hadde lyst
Undertegnede var fristet lenge til å bankerspille 2 Laugh At My Face i V65-4/V5-1. Malmin-hoppa er ei travermerr av riktig fin sort og måten hun tok ned storfavoritten Temptation As på Bjerke sist var direkte imponerende. Til tross for at Tempation As hadde fått dirigere i front, var seierskampen avgjort direkte når Malmin satte inn turboen nedover oppløpet. Feilfritt tror vi Laugh at my Face er en vinner. Men hoppa kan galoppere og møter noen bra konkurrenter.

Først og fremst 5 Underpaid Hanover og Frode Hamre. Frode har nok helt rett i at Underpaid Hanover er en bedre hest enn Temptation As, men 2600 meter er neppe en fordel kontra Laugh at my Face. Så kan det være så at Frode får dirigere i front og da øker vinnersjansen. Vi vil også ha med 8 Troubador G.T som elsker denne distansen og kanskje kan dra nytte av eventuelt hardkjør mellom forhåndsfavorittene. 9 Prins Trøjborg lar vi stå på venteliste inntil hesten viser takter som ligner det på han gjorde tidligere i år.
Rangering V65-4/V5-1: A: 2 B: 5-8 C: 9-1-7-6-3-12-4 D: 10-1

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Sårbar favoritt
At Siv Emilie Løvvold er landets beste monterytter er det ingen tvil om, men selv hun vinner ikke med alt. I V65-1 kommer hun til å bli hardt betrodd med 3 Orion K., men hesten opptrer svært ustabilt og er ikke til å stole på. At det er sprint er også et minus og her må det garderinger til.

Stabil er ihvertfall 8 Cherry Sheriff som har vært på trippelen i fire av sine fem siste løp, alle i monte. Nest sist ble det også seier i svært billige omgivelser på Mantorp. Var klart slått i sitt siste løp (24. august) av nettopp Orion K. Svenske 7 Danny's Wild Lass er også en mulig vinnerkandidat, hesten kommer ihvertfall med fine meritter fra Sverige. Vi har vanskelig for å se andre vinnerkandidater i et svakt monteløp.
Rangering V65-1: A: 3 B: 8-7 C: 5-4-9-1-10-6-2

Annonse: Øivind Grøstads vinner i V75-3 på Bir lørdag blir neppe markert på mer enn 5% av kupongene. Ta imot lørdagens sjokoladeobjekt

Alle kan vinne
V65-2 er et meget uoversiktlig kaldblodsløp og har kan alle vinne. 2 Espe Elle vant to ganger på tre forsøk i treårssesongen, men fireårssesongen har vært skuffende hittil. Elding-hoppa står ypperlig til i dette løpet og det lukter litt tet og slutt her, men galopprisikoen er fortsatt overhengende.

8 Ty Li var imponerende vinner nest sist etter store deler av løpet i dødens. Desto mer overraskende at ikke Ty Li vant sist, ettersom hun satt tidlig i tet. Flott startspor her og klar seierskandidat. Det er også 9 Tamarin som kan få en flying start herfra. Toppstammede Tamarin har ikke innfridd, men har en viss kapasitet. 6 Kengu forsvant fra konkurrentene i sluttfasen nest sist og imponerte da i et V65-løp. Mot klart billigere motstand sist på Klosterskogen, var Kengu skuffende svak. Variabel kusk og variabel hest. Outsider.

4 Lill Ronja var sjokkerende god i seiersløpet på Sørlandet 20. juli. Vinnerkandidat. Vi gjør det enkelt og betaler for alle i et vanskelig løp.
Rangering V65-2: A: 2 B: 8-9-6-4 C: 7-3-5-10-1

Er ikke arg lenger
11 Argr G. har gjort seg helt om den siste tiden og imponerte storveis i seiersløpet på Klosterskogen sist. En så god hest som Slåttodin fikk sjansen fra siste indre, men var ikke i nærheten av å kunne utfordre. Ellevtespor er selvsagt sjanseartet, men speedige Argr G. er nødt til å bli favoritt her.

1 Are Odin dukker opp i regi Andre H. Stensen. Spor en betyr normalt tet her, men Are Odin er ikke den som vil til mål hver dag. Uansett het seierskandidat. 7 Tidrande kommer tilbake etter pause og har vunnet tre av sine fem siste løp, to av dem attpåtil på sprint. Men han skal stå tidlig opp for å vinne dette fra et bedrøvelig startspor. Formtoppede 5 Baldergutt og 2 Kongsrud Terna (kanongod sist) hører også hjemme på bongen ved gardering.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 11 B: 1-7-5-2 C: 12-10-3-9-8-4-6

V5-4 - Varmblodshester. Monteløp. 1609 meter autostart.
Siv Emilie Løvvold tror på seier med montedebutanten 7 Tres Jolie og da har ikke vi annet valg enn å sette hoppa først. Rite On Line-hoppa har ikke vist noen tegn til vilje i trav, men da tenner ofte hestene til i monte. Og når Siv Emilie tror på seier, er det mer enn nok for oss.

5 Tombola Du Loisir gjorde et fint comeback på Leangen etter fire måneders pause og hadde nok vunnet dersom hun ikke hadde vært ute av taktene ut mot oppløpet. Løp i kroppen nå og den klare utfordreren til vår favoritt. 9 Hot In og 2 Whatson Line har gode ryttere og begge har vist at de trives i monte. Skal med på gardering. Bak denne kvartetten ser det tynt ut.
Rangering V5-4: A: 7 B: 5-9-2 C: 8-10-4-1-3-6

V5-5 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Johan Herbjørn Undem har ikke vunnet løp siden 24. august, da han vant med Gaupen Nina. Det er altså to og en halv måned siden og det viser at det kommer tunge perioder som kusk. I V5-finalen sender han imidlertid ut en spennende nykommer ved navn 1 Punktum Skalflex som faktisk er ubeseiret på tre starter. Sitt siste løp gikk hoppa 28. november 2011 i Ålborg. Undem har hatt hoppa i tre uker og er fornøyd med det hoppa viser i trening. Vi tror det kan være en vinner på direkten.

4 C.C. Queen Weber var en skuffelse som vår frekke banker på Biri i sin siste start, selv om hoppa tapte en del fra start, Vi spiller ikke henne så lett og setter henne inn som andrevalg her. 3 Catch Superb har innledet karrieren på en flott måte og er seiersaktuell igjen fra et fint spor. 12 Dark Thunder står vondt til, men det var riktig fin stil over avslutningen til hoppas i seiersløpet på Biri sist.
Rangering V5-5: A: 1 B: 4-3-12 C: 6-8-9-11-2-7-5-10