Kronos vinner i Oslo!

Foto: hesteguiden.com

Vår banker for dagen bærer det velklingende navnet Oslo Kronos, og i hovedstaden i kveld blir det seier på denne krabaten. Sjekk våre V65-tips her.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

En ny V65-omgang står for tur på Bjerke i kveld, og vi stoler på dagens største favoritt ved denne anledningen.

Vi snakker da om 3 Oslo Kronos i den andre avdelingen, og normalt blir ikke 4-åringen til Trond Anderssen lett å slå fra tet. Dundret til tet i en 15-åpning på løpet i den fjerde siste starten, og da har vi vondt for å se at noen kan nekte Cantab Hall-sønnen føringen i kveld.

Det er ikke snakk om noen stor stjerne dette (men det må han heller ikke være for å kunne vinne et løp som dette), men når kusk Lars A. Kolle etter alt å dømme får styre og stelle som han vil der fremme i front, ja så skal sjansene være svært gode for at han gjentar den siste bedriften ved triumfen på 17.9 full vei.

Det ble en kontrollert seier ved den anledningen mot billig motstand (gikk dog en veldig fin sisterunde fra køen), men det er ikke voldsomt mye tøffere i mot denne gangen. Anderssen-traveren ble kastrert tidligere i vinter, og vår banker for dagen skal da normalt gå veldig mye fremover på form med to løp i kroppen etter litt pause.

Vår rangering: A: 3 B: 9-12-10-4-2 C: 5-7-11-6-8

V65-1, 2140 meter voltestart
På tross av at dette varmblodsløpet som innleder denne rebusen kun teller ti deltagere synes vi at vinnerkandidatene er mange, og vi stryker da kun tre hester på vårt store system (3,9 og 10).

Til tet går trolig 1 Starcane Harvester (veldig kvikk i vei i en 16-åpning i den siste starten), og sjansene for at 5-åringen gjentar bedriften ved triumfen på 17.1 over en sprint i den siste starten, tror vi skal være gode.

Det var riktignok i billig lag, men hesten så veldig fin ut. Vant sprettlett den gangen, og på denne tiden i fjor vant Gentle Star-sønnen to løp på rappen (bl.a. et løp på Solvalla).

Vi mistenker at galoppfaren er overhengende stor på 7 Fritz Othello fra et trangt fjerdespor i volten, men i en feilfri utgave skal selvsagt 6-åringen til Per L. Nilsen tilmåles solide vinnersjanser.

Etter tre strake triumfer ble det sølv på 17.0 full vei bak gode General Ideal i den siste starten, og Peace On Earth-sønnen går til ”kassa” så det suser hver gang.

Helt klart god nok på sitt beste er 4 Victor D`estino, og normalt skal 6-åringen ha gått mye fremover på form med det siste løpet i kroppen etter lang pause (femte på 17.4 over en sprint i den siste starten).

Trener Alexander Heisholt begynner å få litt form på stallhestene nå (Taylor Superb avsluttet beldig bra til sølv på Momarken i går), og da krysser vi av for Super Arnie-sønnen på alle bonger i kveld.

Vi synes at 6 Eck Sensational står veldig fint inne i dette løpet, og vi tror at dagens arena passer den usikre 7-åringen veldig bra. Sølv på solide15.2 full vei siste han gjestet Bjerke, og da bør 11-prosenteren i spillet vurderes tidlig denne gangen.

Nærmer seg en seier gjør 2 Beijing Silas (veldig positiv til sølv i de to siste startene), men 4-åringen blir litt kuskesvekket i kveld (vi tør ikke å avskrive Rite On Line-sønnen av den grunn).

Vår rangering: A: 1 B: 7-4-6-2 C: 5-8 D: 9-10-3

Annonse: Grøstad/Lerum`s V65-tips til løpene på Bjerke kan du finne her.

V65-3, 2600 meter autostart
Vi finner fire hete vinnerkandidater i dette stayerløpet for kaldblodshester, og fremst setter vi 3 Varg Spik.

5-åringen hoppet seg vekk i et V75-løp i den siste starten, men forut for den starten viste Spikeld-sønnen fine takter ved å vinne overlegent på 30.1 full vei. Vi tror at Helgestad-traveren er den hesten i dette løpet som trekker klart størst fordel av den lange distansen, og i en feilfri utgave skal det være snakk om en topp vinnersjanse.

Absolutt toppform holder 4 Rokketroll, og det hadde vært fullt fortjent dersom Antonsen-traveren fikk smake seierens sødme igjen nå. Etter et veldig tøft opplegg underveis i et V75-løp i den siste starten fullførte 8-åringen strålende til tredje på 29.3 full vei, og vi tror på en topp vinnersjanse i kveld.

Vi synes at 1 Seier Kongen stadig blir bedre, og normalt skal dagens lange distanse også være en fordel for Mjølnerød-traveren. Leverte en solid innsats til fjerde på 29.3 full vei i den siste starten, og i en feilfri utgave dukker ventelig Lome Kongen-sønnen opp i striden helt der fremme til slutt.

Stort dårligere enn favorittene på kapasitet er trolig ikke 7 Ariladden, men den krabaten har mye rart for seg. 10-åringen gikk et flott stayerløp i den fjerde siste starten hvor gode Tord Viking var en vinner, og på en god dag ser vi ikke helt bort i fra at Gaustad-traveren legger dette feltet på rygg til slutt.

Vår rangering: A: 3 B: 4-1-7 C: 5-8-6-2

V65-4, 2140 meter autostart
Et kaldblodsløp med mange vinnerkandidater venter oss i den fjerde avdelingen, og vi gardere da følgelig bredt.

Vi blir mer og mer imponert av 9 Spang Jotroll, og etter at 7-åringen gikk et strålende løp til sjette på 29.3 full vei etter et tøft opplegg underveis i et tøft V75-løp (litt enklere i mot i kveld) i den siste starten, setter vi tredjevalget i spillet fremst.

Vi forventer at 6 Husankvikken er forbedret med løp i kroppen etter litt pause (tredje på 29.5 full vei første gangen ut), og fra tet er 8-åringen snakk om hesten å fange til slutt.

I de to siste startene har 11 Stingers gått feilfritt (tidligere veldig usikker), og da har også resultatene kommet (vant sprettlett på 31.4 full vei i den siste starten). Kapasiteten er skyhøy på 6-åringen, og dersom den stabile trenden fortsetter, tror vi på en topp vinnersjanse også ved denne anledningen.

Det er heller intet å utsette på kapasiteten til 10 Jerker Vinn V.H., men i den siste starten falt 5-åringen tilbake til gamle synder (galopperte seg vekk). Heller ikke helt som best ved fjerdeplassen på 28.4 full vei i den nest siste starten, men tilbake på topp er Romtveit-traveren snakk om en opplagt vinnerkandidat.

Sikret et fint opplegg underveis er 1 Lustra Eldar, og da skal også Lome Elden-sønnen være snakk om en tidlig gardering. Avsluttet fint til fjerde på 29.2 full vei i den siste starten, og stallhestene til Cato Antonsen holder flott form om dagen.

Vår rangering: A: 9 B: 6-11-10-1 C: 8-3-5 D: 7-4

V65-5, 1609 meter autostart
Vi har et flott sprintløp for kaldblodshester å se frem til i den femte avdelingen, og vi støter her på en av dagens største favoritter i form av 1 Osingen. Vi har ikke veldig god tro på at 6-åringen forsvarer sitt innerspor, og da mener vi det skal være snakk om en favoritt i fare.

Moe Odin-sønnen hadde en strålende sesong i fjor med åtte triumfer og mer enn 360.000 kroner innkjørt, men ved triumfen på enkle 28.4 over dagens distanse i den siste starten imponerte ikke Bø-traveren.

Da må vi gardere, og etter at det har kommet til et par strykninger i løpet setter vi 12 Kosak fremst (ser nå langt bedre ut for denne). Det blir garantert tøft tempo innledningsvis, og det vil i så fall 7-åringen profitere på til slutt.

Sjefen-sønnen har holdt strålende form i en lengre periode, og i den siste starten var Bjørnerød-traveren god til sølv på 30.1 full vei bak seiersmaskinen Alm Taragon. I sitt siste sprintløp på landets hovedbane vant vårt drag i løpet på solide 25.4, og det etter et veldig tøft opplegg underveis!

Tapte for favoritten sist de møttes gjorde 10 Egestø Gutten, men 9-åringen fikk en langt tøffere reise ved den anledningen. Flåten-traveren er på vei mot full form med et par løp i kroppen etter litt pause, og vi tror at Trø Fyr-sønnen er seiersaktuell denne gangen.

Det tror vi også at 4 Gjærla Rasken er (meget habil sprinter på sitt beste), og da har vi nevnt de hestene vi har krysset av for på våre tre minste spilleforslag.

Vår rangering: A: 12 B: 1-10-4 C: 2-3 D: 7-5-11-6

V65-6, 2100 meter autostart
Et flott varmblodsløp i høyt grunnlag avslutter denne rebusen, og fra tet er 2 Lucky Carpenter snakk om hesten å fange til slutt.

Vant fra den posisjonen på 14.8 over en sprint i den siste starten, men i kveld er det snakk om full distanse. Det trekker litt ned, men vi kan ikke helt se for oss hvem som kan lage tempo på dette løpet, og da kan det gå veien allikevel.

Absolutt toppform holder 1 Sharpshoother (avsluttet voldsomt fint til hhv sølv og tredje i de to siste startene), men det må klaffe med perfekte luker til slutt for at Holm-traveren skal kunne gå helt til topps denne gangen.

Dersom det mot formodning skulle bli litt kjøring innledningsvis i dette løpet kan 12 Lorne Elijon Gatling komme inn i matchen, og vi krysser av for Hov-traveren på vårt store system. 6-åringen har ikke være helt som best i de to siste startene, men tilbake på topp er 25-prosenteren i spillet helt klart god nok.

Vår rangering: A: 2 B: 1-12 C: 9-7-4-5-10-6 D: 8-11-3

Spilleforslag
Til V65-rebusen på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 100, 400, 800 og 2088 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.18 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld.