Gå til sidens hovedinnhold

Krutt i lunsjen

Hot Chili Hill eksploderer fra start til tet i lunsjen på Drammen i dag, og siden ser han seg aldri tilbake.

Tirsdagens Sportspill-meny:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
V64 Galopp: Stekhett radarpar på jackpot-jakt
V4 Bollnäs: Bollnäs skal kuppes!
Oddstips: I dag spiller vi Tour de France

Tirsdagen fyres av med spill til lunsjløpene på Bollnäs i Sverige og i Drammen her hjemme, mens det på kvelden kan spilles til en V64-omgang på Täby galopp samt til en V65-omgang på Bergen travpark her på berget.

I V64-spillet på Täby i kveld ligger det 1.386.114 SEK kroner ekstra i sekserpotten siden det ble jackpot på 4 rette i går på Rättvik, og det er selvsagt spennende. Vår ekspert på galopp, Birger Christensen har spilt inn rundt 40.000 kroner på sine andelslag den siste uken, og det kan lønne seg å ta rygg på han på Täby i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I lunsjen på Drammen sparte vi bankeren til slutt, og der kommer 1 Hot Chili Hill til start. 5-åringen har løftet seg voldsomt nå på slutten etter en mindre pause, og triumfen på 17.0 full vei i den siste starten, ble av den enkle sorten til slutt. Han spant til tet fra spor åtte i det løpet, og da har vi vondt for å se at han misser teten i dag. Teten er gull verdt på dagens arena, og vi tror Stordal-traveren leder rundt om.

De antatt tøffest i mot har trukket bakspor i relativt dårlige rygger i fra start, og da får etter alt å dømme kusk Eirik Høitomt styre å stelle som han vil der fremme i front et godt stykke tid. Da blir han i så fall ikke lett å fange til slutt, og vi kan ikke finne bedre holdepunkter enn dette, i en vidåpen lunsjomgang. Både 10 King Maltin og 11 Semper Fi er trolig bedre enn favoritten på kapasitet, men sporene avgjør dette løpet.

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tre hester gjør opp?
Vi er nødt til å gå ned på kryssene i et løp til i denne lunsjen, og da velger vi å stå på tre hester i et kaldblodsløp i lavt grunnlag i V5-2. Best på kapasitet er utvilsomt 8 Faks Mollyn, og i en feilfri utgave legger han dette feltet på rygg. Lett ved triumfen på 31.4 full vei tredje sist, men siden har det bare blitt galopp.

Muligens kan et spor ytterst bak bilen sørge for et feilfritt løp, og da skal det i så fall kunne dreie seg om en solid vinnersjanse. Det var slik at 3 Brego Baklengs gikk litt i stykker i aksjonen til slutt sist (fjerde på 33.2 full vei), men da fulgte han lenge med i 30-tempo mot klart bedre hester enn dagens konkurrenter.

Han går trolig en 32-tid, og da er han seiersaktuell. Vi synes 11 Stumne Stjerna gikk en veldig fin sisterunde til tredje på 32.9 full vei i den siste starten, og 4-årshoppa virker til å være i fin utvikling. Selskapet i dag er ikke verre enn at hun kan gå helt til topps, og vi synes hun er lite spilt med 10 % av innsatsene på seg.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken