Kruttsterk V65-banker!

Foto: hesteguiden.com

Vi har latt oss imponere kraftig av Ramstad Loke, og på sin optimale distanse tror vi han knuser konkurrentene på ny.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Det er nemlig svært sjelden vi ser hester i dette grunnlaget levere en slik prestasjon som 12 Ramstad Loke gjorde i den siste starten, og vi har vanskelig for å tro at noen klarer å stå i mot Moe Odin-sønnen i kveld med noenlunde tilsvarende innsats i V65-3.

6-åringen var helt eventyrlig god, når han forsvant i fra svært gode konkurrenter til seier på råsterke 26.1 over dagens lange distanse i den siste starten etter et tøft løp utvendig, og sporet i kveld anser vi bare for å være en klar fordel (kan være litt nøden i første rekke bak bilen).

Stiansen-traveren har hatt en kortere pause, men etter en del tøffe løp tror vi det bare kan ha gjort godt (dette er snakk om en lett fin type, og vi er ikke redd for at han kan ha blitt tung i kroppen).

Vi tror vår soleklare banker for dagen enkelt tar ned tetløpende 7 Torpa Glad på dagens distanse, mens 2 Tuxi Titan har vi blitt lei av å spille (med respekt å melde så nytter det ikke med Svein O. Ruud i "jolla").

Oddstips: Basel er dagens spill
Tippetips: Vi garderer Liverpool på tippekupongen

Tøft tempo sørger for favorittfall?
Ja, selv om vi har blitt kraftig imponert av 2 Eldfaksa så kan det ligge an til et tøft løp utvendig uten rygg i rekordtempo, og da kan fort en formtoppet 10 Greis Vinn komme inn i matchen i V65-finalen.

Førstnevnte gikk et fantastisk fint løp til sølv knapt slått av gode Neslands Loke på solide 24.9 full vei i Skien i den siste starten, og med sprinttriumfen på flotte 23.1 på Jarlsberg for ikke veldig lenge siden friskt i minne skal selvsagt Järvsöfaks-datteren tilmåles solide vinnersjanser i sitt avskjedsløp (trolig det siste løpet hun går all den tid hun er i lykkelige omstendigheter).

Les også: Våre eksperter vant 50.000 kr mandag

Sistnevnte har vært et eneste stort eventyr for ”Gutta fra Bergen” i regi Cato Antonsen etter at de overtok hesten, og nå ser det ut til at friskusen fra Østfold har funnet en ny formtopp på Moe Odin-sønnen. De to siste triumfene har nemlig blitt av den svært enkle sorten, og tidligere har jo 7-åringen vist at han også kan flytte på beina på en kjapp sprint (god toer bak Rabb Odin på flotte 23.9 på Biri for ikke veldig lenge siden).

Her kan du kjøpe Nettavisens V65-forslag!

Runder Eldfaksa av en flott karriere med seier i V65-6?
Runder Eldfaksa av en flott karriere med seier i V65-6?

Øvrige vurderinger
V65-1: Et åpent hoppeløp for varmblodshester i relativt høyt grunnlag innleder denne rebusen, men en naturlig favoritt fra sitt flotte springspor er 7 Ydra Briljant snakk om. Coktail Jet-datteren dro friskt unna i 14-fart hele veien i sin siste opptreden i hovedstaden, men måtte se seg spurtslått av 6 Lively F.H. ved den anledningen. 5-årshoppa blir kuskeforsterket med Hans Chr. Holm denne gangen, og det er spennende nok.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Sistnevnte har vi knapt sette rettere og finere enn hun var sist, og med tilsvarende innsats er S.J. `s Photo-datteren hyperaktuell på ny. Svært startkjappe Vidar Hop setter seg opp bak formsterke 5 Okapi Garbo, og da krysser vi tidlig av for 10-prosenteren i spillet. Det er tøft å hente 20 meter tillegg i slike løp (løpesnor hjelper dog på), men 14 Vinn De Luxe kan klare det dersom Zerberus-datteren fungerer optimalt (hoppet vekk en mulig seier sist, men vi syntes ikke 6-årshoppa fungerte som best den dagen).

Tidlig aktuell skal også 11 Magnefique S.E. (står på til mål hver gang) være, mens vi setter 10 Dressedforsuccess ned som C-hest på vårt store system. Det er tøft for en 3-årshoppa å gå ut i et slikt løp, og på en uvant startmetode hvor treneren melder om et defensivt opplegg men henblikk på senere oppgaver har vi ikke veldig troen på at Yankee Glide-datteren går helt til topps. 3 Cyrilja har ikke startet på en måned, og vi tror Armbro Trick-datteren trenger et løp i kroppen for å kunne matche denne gjengen her.

Annonse: Grøstad/Lerum er i form, sjekk deres tips her!

V65-2: En rekke lovende ungdommer setter hverandre i stevne i dette 3-årsløpet, og vinnerkandidatene er mange. Klart underspilt med sine 20 % mener vi 5 Photomaker er, og i en feilfri utgave (foreløpig ikke helt strøken i aksjonen) tror vi den flotte Hamre-traveren er snakk om en vinner. S.J. `s Photo-sønnen leverte en formidabel sisterunde (vi hadde rundt 14.0 siste tusen på våre klokker) til fjerde etter stort terrengtap innledningsvis sist, og landet til slutt på flotte 17.2 full vei.

V75 Solvalla i kveld, kjøp andel her!

Vi tror ikke 2 Micromate får føringen i løpet, og da blir det nok straks verre for den storvokste Chipmate-sønnen til Ulf Alme (og vi syntes han burde vunnet enklere sist). Dundrer til tet tror vi nemlig 6 Kenny Pine gjør, og etter den siste innsatsen å dømme skal Ken Warkentin-sønnen være tidlig aktuell også her. Gunnar Austevoll fikk ikke kjørt helt for fullt til slutt ved den anledningen, og det var således krefter igjen i målgangen til knepent tap for Prestile etter det vi kunne registrere.

Vi syntes Hans P. Tholfsen står litt langt ute med 7 Rite Sakra (litt overspilt med sine 58 % etter vårt skjønn), og i motsetning til hva andre mener syntes vi ikke det var noe spart i mål ved Rite On Line-sønnen siste triumf på 16.8 full vei (gikk riktignok fort til slutt, men det var gåsegang midt i løpet). Spennende stamme er det på 1 Cream G.T. (vi snakker her om en bror til Artig G.T. og Muscles G.T. med rundt millionen innkjørt på dem begge), men Dream Vacation-sønnen ser foreløpig litt uferdig ut (gikk voldsomt mellom galoppene sist).

Her kan du kjøpe Nettavisens DD-forslag på hhv 100 og 320 kroner!

Lekre Photomaker og Frode Hamre er snakk om en spennende ekvipasje i V65-2.
Lekre Photomaker og Frode Hamre er snakk om en spennende ekvipasje i V65-2.

V65-4: Vi finner fem vinnerkandidater i dette løpet, og klart med spennende på kryssene er 2 Spik Rigel med sine 18 % Kapasiteten er udiskutabel på Spikeld-sønnen, og når 5-åringen dukker opp i regi svært dyktige Knut Haakenstad er det snakk om et selvskreven kryss på kupongene.

Vi har veldig sansen for 7 Aaby Borken, og etter den siste triumfen på flotte 28.8 på Kala ser det nå ut til at det kan begynne å løsne litt for den litt ”trøkkete” Mjølnerød-traveren. 11 Spik Tara var hardt betrodd i V75`en i den siste starten, men skuffet ved å galoppere seg bort ved den anledningen. Løp i kroppen etter litt pause kan dog ha gjort godt, og vi snakker da også om en hoppe som har vunnet fire av seks løp så langt i år.

V65-5: Vi støter her på en klar favoritt i form av 3 Viktor Invalley, og en grei utgang på vårt store system er Desserud-traveren snakk om. Etter å ha tatt noen enkle triumfer i relativt behagelige omgivelser prøvde 4-åringen seg i JGP, og i kvalen gikk Victory Abroad-sønnen et flott løp til sølv på 13.7 Spillerne skal dog være klar over en ting før de krysser sine bonger, og det er følgende:

Vi ser det hvert år at de hestene som har vært ute i to tøffe sprintløp i JGP veldig ofte får en negativ reaksjon etter dette, og som regel tar det litt tid før de er seg selv igjen (går ofte over evne, og noen kommer aldri tilbake). Dette faktum gjør sitt til at vi tyr til garderinger på samtlige spilleforslag, og med løp i kroppen tror vi 1 Veeren Dior er hyperaktuell dersom det løser seg fra et litt sjanseartet innerspor.

Veldig fin kapasitet er det på 7 Gann Stone, mens 8 Gentle Jet holder uforandret fin form. Førstnevnte var snakk om en Derby-deltager i fjor (vant noe overraskende sin kval), og Potato Chip-sønnen er tung til slutt på sitt beste. Sistnevnte må det klaffe litt for fra dette sporet, men vi syntes Coktail Jet-sønnen har gått såpass fine løp nå på slutten at vi krysser tidlig.

Grei start på uken...
Undertegnedes store system på 1128 kroner gikk inn til en utbetaling på drøye 47.000 kronerKlosterskogen på mandag (samt de to største forslagene i B-rebusen). Vi satte en superfrekk banker i form av tredjevalget Voje Faksa, og da var grunnlaget lagt for suksess.

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp tre forslag på hhv 120, 600 og 2140 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 320 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.22 (løp 5-6)

Program.
Hjemmeside.

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19. 30-20.00 i kveld!

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook