Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne (82) vant 3,5 mill på trav

82-åringen fra Halden satset 24 kroner og fikk fullklaff.

I Halden i Østfold sitter det en meget glad og tilfreds 82 år gammel dame. Lørdag prikket hun nemlig inn sju rette i den store norske-svenske V75-omgangen på Solvalla i Sverige.

Selv om hun satset bare 24 kroner, klarte hun å få med seg et svært vrient 10. valg i første løp. Det overraskende resultatet bidro til at førstepremien ble på hele 3,5 millioner kroner.

Trav-interesssert
Den dyktige 82-åringen ønsker å være anonym, men sønnen forteller historien:

- Mine foreldre har i alle år vært interessert i travsporten. I yngre dager dro de gjerne på Bjerke på søndagene og koste seg med travløpene. De senere årene har de begge opprettholdt interessen for å spille på hest, mens de har fulgt travsendingene på tv. Min mor er svært oppdatert og engasjert, og hun studerer programmer og startlister nøye før hun leverer, sier sønnen til Norsk Rikstotos hjemmeside.

Vant på Lyntoto
Ifølge sønnen fulgte foreldrene hans sendingen fra Solvalla på TV. I siste løp hadde hun banker på Yarrah Boko, så TV-opplevelsen må ha vært svært spennende.

- Jeg fikk telefon like etter at det siste V75-løpet var i mål. Jeg kan nesten garantere at vi barna og resten av familien har tatt mer av enn foreldrene mine. Særlig moren min er en sindig dame, sier sønnen til den ferske mangemillionæren.

Det er ikke lenge siden 82-åringen vant bra med penger på hest. I morsdagsgave tidligere i år fikk hun nemlig en Lyntoto-bong som gikk inn med 34 000 kroner i premie.

sportspill.no får du eksperttips til alle løpene på norske travbaner. Her finner du tips og omtaler til torsdagens lunsjtrav på Bjerke. Du kan også spille Lyntoto og sette opp din egen kupong.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken