Lar seg ikke fange?

Foto: Hesteguiden.com

I rivende utvikling er Catch Me Not, og han leder trolig sitt løp rundt om i lunsjen i Skien i dag.

Etter to strålende Bjerke-dager med strålende sport og høy omsetning er det bokstavelig talt tilbake til hverdagen mandag. Men verken Norsk Rikstoto eller Nettavisen Sportspill ligger på latsiden og mandag er det hele fire baner å spille til.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi starter med V4 fra Ørebro, fortsetter med lunsjtrav fra Klosterskogen. Til kvelden er det jackpotomgang i V65-spillet fra Halmstad, mens Leangen står bak en svært interessant dobbel V5. Vi krummer nakken og har naturligvis tips til alle baner.

I lunsjen på Klosterskogen synes vi 1 Catch Me Not ligner en klink vinner i V5-finalen, og vi tror på tet og slutt. 4-åringen var med på en svært luftig 10-åpning på løpet i den siste starten, men han var likevel sterk nok til å avgjøre løpet til sin fordel til slutt. Han gikk fine 16.0 full vei der, og i dag er det billig i mot. Han slo gode Fendt Arvells sist, og i dette løpet kan vi ikke få øye på hester av slikt kaliber.

Vi tror Shogun Lobell-sønnen forsvarer sitt innerspor, og da skal i så fall løpet være kjørt. Det er dog ingen krise om han skulle bli overflydd ned startsiden, for det løser seg som regel alltid i fra rygg leder/tredje innvendig på dagens arena med open stretch til slutt. Da finner vi ikke mye som taler i mot den store favoritten, og vi garderer da følgelig ikke.

Vår rangering V5-5: A: 1 B: 5-2 C: 3-4-9-10-6-7-8-12

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-1, 2100 meter autostart
Et litt åpent kaldblodsløp innleder denne V5-rebusen, men vi har klart mest tro på fem hester. Det ble galopp i den siste svingen som sikker toer for 9 Brage Mollyn i den siste starten (gode Mjølner Komet var en vinner der), og i en feilfri utgave i dag må det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse for 5-åringen.

Opptrer dog variabelt, og er således ikke til å stole på. Uforandret fin form er det på 3 Stensvik Iver, og 5-åringen sitter trolig tidlig i tet i dag (topp vinnersjanse da). På vei opp i form er 1 Wik Emil, og sporet er perfekt for Lome Elden-sønnen i dag. Han avsluttet fint til fjerde sist, og han er skummel på en kortspeed.

Det går fine rapporter på 12 Troll Viktor (sett veldig fin ut i et rutineløp på 28.0 full vei), og på tross av et dårlig spor må vi da ta 8-åringen på alvor. Pent til står 2 Edda Kosa, og hun kan mget vel vinne et løp som dette. Det var muligens seieren som gikk fløyten på galopp i den siste starten, og hun krysses tidlig.

Vår rangering V5-1: A: 9 B: 3-1-12-2 C: 4-7-10-5-6-8-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-2, 2100 meter autostart
Vi har klart mest tro på to hester i dette varmblodsløpet i den andre avdelingen, og da snakker vi om duoen 9 Daisy Håleryd og 10 Arc Va Tout. Førstnevnte debuterer for dyktige Trond Torseth (mannen bak Sweet Case), og treningsrapportene er gode (fulgt gode Bertie Invalley til døra i et rutineløp).

Der gikk hun 19.1 full vei, og da skal hun være seiersaktuell i et løp som dette. Sistnevnte er forfulgt av utur (galopperte vekk en mulig seier i klart tøffere omgivelser enn dette sist), men tilbake på en arena 4-åringen trives godt på (vunnet to løp i Skien før), tror vi han har en topp vinnersjanse (billig i mot i dag).

Kusk Tom E. Solberg har også et meget godt tak på ham, og Olsen-traveren må krysses på alle bonger. På storbongen får vi også plass til 1 Rolin (opptrer variabelt, men 5-åringen er god nok på sitt beste) og 11 Riverside On Line (fin form, men vondt for å vinne), men da bør vel vinneren av dette løpet være nevnt.

Vår rangering V5-2: A: 9-10 B: 1-11 C: 4-3-7-5-2-8-6-12

V5-3, 1700 meter autostart
Vi synes fem hester hever seg litt over mengden i dette sprintløp for varmblodshester i V5-3, og fremst setter vi 5 Hurricane Henry. 10-åringen har varslet sterkt stigende form nå på slutten (avsluttet flott til tredje på 14.3 over en sprint etter litt sen luke sist), og han kan gå helt til topps denne gangen.

Toppform er det på 6 Rex Santana (tredje på 15.4 over aktuell distanse på dagens arena i den siste starten), og 6-åringen er snakk om en opplagt vinnerkandidat. Det var ikke noe drag i 10 Bully i den siste starten (sjette på 16.2 på en sprint), og muligens er formen litt på retur (veldig god i fem seiersløp tidligere i år).

Overraskende god ved triumfen på 15.2 over aktuell distanse i fra dødens var 11 Væsterbo Mudcake sist, og med en tilsvarende innsats i dag skal Kolnes-traveren være seiersaktuell på ny. En spennende start etter lang pause gjør 1 The Best As, og 10-åringen står unektelig litt interessant til ved denne anledningen.

Vår rangering V5-3: A: 5 B: 6-10-11-1 C: 4-8-7-12-3-9

V5-4, 1700 meter autostart
Vi synes vinnerkandidatene er veldig mange i dette sprintløp for varmblodshester i V5-4, men vi heiser opp fire hester vi har klart mest tro på. Helt perfekt til står 1 Ocean Pearl, og det kan ikke bli mye feil i fra dette sporet. Hun får trolig rygg leder, og da kan hun avgjøre via siste indre til slutt.

Hun gikk et helt greit løp etter tidlig galopp sist, og i den nest siste starten gikk hun fint til fjerde på 16.4 full vei bak gode hester. Det er intet å utsette på formen til 11 Lightsonlightsoff (sølv på 16.5 over 2660 meter i den siste starten), og på tross av en litt kinkig utgangsposisjon skal 5-åringen regnes tidlig.

Best i tet er 10 Juliano Diamond (toppform på ham), men det er ikke helt utenkelig at kusk Gunnar Austevoll satser hardt ned startsiden i raske rygger i fra start (da kan han sitte i en fremskutt posisjon direkte). En god vinner på 15.9 full vei var 2 Lapella Star sist, og i fra et fint spor skal hun regnes tidlig på ny.

Vår rangering V5-4: A: 1 B: 11-10-2 C: 9-8-5-4-6-3-7-12