Lar seg ikke stoppe?

Foto: hesteguiden.com

Nei, selv om det stadig blir tøffere i takt med økende grunnlag, tror vi ikke storfavoritten Dynamic Prospect går på et nederlag i kveld.

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

I en rebus hvor det er svært vanskelig å finne andre holdepunkter å støtte seg til satser vi på at 6 Dynamic Prospect på ny viser seg som den tøffeste i klassen, og selv om Victory Party-sønnen står litt tøft inne på pengene i dette løpet, ja så er ikke dagens konkurrenter mye å skryte av. Bortsett fra 4 Cigaro News, som kan litt på sitt beste snakker vi her om hester som har brukt år og dag på å tjene 60-70.000 kroner.

Det er sjelden vi ser hester som enkelt runder til seier fra køplass i V65, slik 5-åringen gjorde i den siste starten, og det vitner om en hest som har kapasitet langt utover sitt relativt beskjedene grunnlag. Vi tror således sterkt på at Garseg-traveren bokfører sin fjerde strake triumf, og selv om storfavoritten skulle innfri kan det være fine penger på gang.

De som ønsker å gardere bør se litt opp for kapable 7 The Solution (3-prosenter...), som ved denne anledningen utstyres med Per O. Midtfjeld.

Løser det seg for Hop?
Ja, det er det store spørsmålet, når Vestfoldingen setter seg opp bak 1 Vesle Sjur fra et veldig sjanseartet innerspor i den fjerde avdelingen. Vi kan vel nærmest garantere at Lome Elden-sønnen blir overflydd ned startsiden, og vi spekulerer da naturlig nok litt i mot 77-prosenteren i spillet. 5-åringen gikk dog etter vårt skjønn sitt kanskje beste løp i karrieren sist, når han lenge holdt stand mot Greis Vinn & co, og med fri bane på sisterunden er det trolig ikke snakk om saken.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Favoritten Vesle Sjur og Vidar Hop står sjanseartet til i V5-4.
Favoritten Vesle Sjur og Vidar Hop står sjanseartet til i V5-4.

Øvrige vurderinger
V5-2: Vidar Hop setter seg også her opp bak en tungt betrodd hest i form av 3 Catch Me Dirt, og normalt skal den formsterke Super Arnie-sønnen kjempe som seieren mot ikke alt for skarp motstand. Sporet er perfekt, og dagens distanse har 7-åringen tidligere vist at han ikke har noen problemer med å takle.

Nærmer seg en seier gjør 12 Casablanca D., og det som tilsynelatende så ut til å være et iskaldt spor har nå blitt langt bedre etter at det har kommet til tre strykninger i løpet. Rise And Shine-datteren er således snakk om en tidlig gardering, og med tempo på løpet stiger sjansene for den spurtsterke Holm-traveren.

V5-3: Ni fryktelig variable hopper setter hverandre her i stevne, og vi helgarderer på samtlige spilleforslag. Står for tur til å vinne et løp gjør 3 Vesle Gull, men det går ikke an å stole på en hest som så langt i karrieren har gått to feilfrie løp. Duoen 4 Arararavara (8-prosenter!) og 6 Kremlin (tilbake etter lang pause) har mye fart i beina, og dersom de legger godviljen til skal de begge kunne kjempe langt fremme i et løp som dette.

V5-5: Et ”eliteløp” avslutter dagens rebus, og med en snittalder på 10 år sier det seg selv at det ikke er mye tørt krutt igjen i beina på dagens deltakere. Hedershesten 3 Kings Sugarboy står glitrende til, og dersom Frode Hamre (formløs stall...) ikke finner ut at han skal sitte foran med 1 Nine One One L., ja så bør Sugarcane Hanover-sønnen ha et bra bud på den gjeveste sjekken her. Holm-traveren vant et tilsvarende løp på nettopp dagens arena 6. oktober i fjor, og det kan fort bli dacapo i kveld.

Dette er dog snakk om en hest vi aldri vet noe sikkert med, all den tid han har slitt med det helsemessige i stort sett hele sin karriere, og vi kan fort få en smell i dette løpet. Veldig spennende kuskebyttet er det på 6 Nice Spender, og dersom den speedige 10-åringen får sitte på rulle til langt inn på oppløpet kan ny kusk Kai Johansen (rå på slike førstegangsoppsitt...) sette inn et sjokk her (11-prosenter!).

Forrige tirsdag på Momarkenspilte vi inne totalt 14 398 kroner på våre spill!

Ekspertforslag
Til V5B-rebusen på Momarken har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 144, 432 og 1152 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens vårt DD-forslag på 100 kroner ligger ute her .

Det største V5-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på tre kuponger her .

Kjøp en bong og se løpene fra Momarken på nrk.no nett-tv i kveld!