Larry bankes i en herlig V65-omgang

Eirik Høitomt kjører vår frekke banker fra Jarlsberg.
Eirik Høitomt kjører vår frekke banker fra Jarlsberg. Foto: hesteguiden.com

350 000 kroner innspilt for Nettavisen tirsdag og onsdag.På Jarlsberg byr vi på to bankere, og en av dem er av det frekke slaget.

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 lørdag: Kim må fikse jackpotmillionene
V64 Bergsåker fredag: Herlig meny venter
V5 Biri lørdag: En helfrisk V5-banker
Dagens oddsdobbel: Tøff debut for Schalke-keeper (19)
Nytt spill fra Norsk Tipping: Bli millionær med Nabolaget
Oddstips: Celso Borges skal redde Deportivo

Kurt Leirvåg viste solid tipsform før den store jackpotomgangen i V75-spillet på Biri lørdag! Hele 20 andelslag på Eksperten med lagnavnene "Siste V76 med Leirvåg" fikk ulikt antall seksere der hver sekser betalte ut 4 033 kroner. Totalt ble det 42 seksere og innleveringsprisen på lagene var hhv 960 kr, 1440 kroner og 1920 kroner. Samlet ble det 169 386 kroner innspilt.

På Momarken tirsdag 3. februar så serverte vi meget sterke V65-tips. Nettavisen sin reduserte V65-bong med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut FLOTTE Kr.8 406,-. I V5-spillet så fulgte vi opp, og her gikk Nettavisen sin lille bong med en innleveringspris på Kr.160 inn med brukbare Kr.2 552,-.

På Eksperten så satt 15 av våre V65-lag samt at alle V5-bongene gikk inn. Når kruttrøyken hadde lagt seg så viste fasit at vi spilte inn vel 180 000 på Momarken denne tirsdagen. Vi gratulerer dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Biri lørdag så er det DOBBEL-JACKPOT i V75-spillet etter at omgangen på Bjerke ble uløselig. Fra Biri 7. februar så ligger det dermed svimlende 6.636.092 ekstra i syverpotten.

I spillboksen under kan du allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til millionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Jarlsberg:

V65: 18.30

V5: 19.41

DD: 20.03

Løp ellers denne fredagen: V65 på Solvalla med start kl.12.45. V5 på Skive med start kl.16.07. V64 på Bergsåker med start kl.19.08.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Jarlsberg denne fredagen så knaller vi til med to bankere. 4 Larry S.E. (V65-3) + 2 Spider Bee (V65-6) står begge alene på våre bonger. Sjekk ellers ut følgende:

V65-1 : 1 Turbin – Er den i feltet som er best på form, og selv om sporet er sjansebetont så håper vi at det løser seg. Sist var det vrient å hente noe veldig tilslutt, men den gikk fullt godkjent nedover oppløpet. Nest sist er den strålende etter galopp, og den er altså i en herlig form. Blir den bare ikke fast her så kjemper den helt sikkert om seieren, og vi prøver den som en frekkis!

V65-2 : 4 Sweet Vacation – Tror vi får overta teten av Wilma Rudolph, og da skal man være litt på vakt. Dette er nemlig en hoppe med bra kapasitet, og når den vant over samme distanse femte sist, ja, da jogget den en lav 16-tid med krefter igjen. Kommer nå ut i regi Jan Morten Hansen, og rapportene på den er fine. Får dessuten Eirik Høitomt opp i vognen, og det er alltid et pluss. PASSES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-3 : 4 Larry S.E. – Ble trukket sist pga at den hostet etter varming. Nå er den frisk igjen, og denne skal vi spille på fredag. Gikk nemlig helt enormt etter en grov sjenering/galopp i comebacket nest sist, og den varslet en strålende form da. På fredag så spinner den normalt sett til tet, og da burde dette løpet være kjørt. Skal ikke ha noe problem med å gå en 17-tid, og vi anbefaler et småfrekt bankerspill i et løp som de fleste garderer bredt.

V65-4 : 9 Marine Siri – Er et talent som vil få en kanon 5-års sesong om den får holde seg hel. Stoppet riktignok i Sverige sist, men da må den ha vært syk. Har ellers gjort få feil i løpene, og når den vant femte sist så la den inn 24,8 s 500m med et tonn igjen. Er helt overlegen på fart blant disse, og når en slik hest ikke blir noen favoritt, ja, da må vi bare gripe sjansen. Er også KRAFTIG kuskeplusset på fredag med Gunnar Austevoll, og alarmklokkene settes på full styrke! SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 3 Kain Face – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og det har den trengt. Ble brukt MYE underveis nå sist, og den fullfører godkjent. Nå har den fått disse blåserne i kroppen, og den kan ventes forbedret i tiden fremover. Har et BRA maks nivå, og dette er rett og slett en dønn riktig oppgave for vår tipsener. Prøves som en frekkis mot en ikke akkurat veldig formtoppet motstand.

V65-6 : 2 Spider Bee – Har et drømmeløp foran seg fredag, og den MÅ ha en topp mulighet. Nå sist så var den syk for dagen, og med tanke på det så står den enormt bra på i steintøffe omgivelser. Nå rapporteres den å være frisk/fin i jobbene, og det aller meste ser utrolig bra ut på forhånd. Bang til tet, og siden ser ikke kolle seg tilbake! Banker nummer to for dagen er i boks.