En meget hendelsesrik travuke står foran oss. Onsdag er det finale i V86 Super Days med Multijackpot og allerede nå ligger det 24 328 794 SEK ekstra i potten for åtte rette. Kommende lørdag er det DOBBEL JACKPOT i V75 på Bergen travpark med 3 327 852 kr ekstra i sjuerpotten. Og søndag det internasjonal V75 på Jägersro med svensk derby.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men allerede i kveld er det jackpot i V65 på Leangen med 268 657 kr ekstra i sekserpotten. V86 Super Days fortsetter på Romme/Axevalla mandag kveld, mens mandagen innledes med V4-lunsj fra Dannero. I og med at Nettavisen viser alle løpene fra kveldens V86, vil også alle løpene fra Leangen bli vist.

Sendingen starter allerede kl 16.30 og avsluttes først ca kl 22.15

Det har vært bra med gevinster for våre tips denne helgen, ikke minst i lørdagens V4 på Klosterskogen og søndagens V65 på Sørlandet.

Jackpot i V75 - herlig V4-klaff på Klosterskogen lørdag 28. august
Det ble rundt 10 000 kr tilbake på ca ti andelslag (Siste JackpotV75 Kloster med rundt 20 femmere på hvert av disse) under lørdagens meget vanskelige V75 på Klosterskogen der ingen fikk sju rette. Også i V4-spillet ble det favorittfritt. Leirvågs V4-forslag på Nettavisen med innl.pris kr 960 satt uansett klokkerent og betalte tilbake meget flotte 15 022 kr.

Solid V65-klaff for Lerum på Sørlandet søndag 29. august
Det var jackpot i V65-spillet på Sørlandets travpark søndag og det ble ingen lettløst V65-rekke til tross for at to favoritter vant. Seks rette betalte ut 14 781 kr. Rolf Lerums største V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 1 800) satt klokkerent og betalte tilbake storfine 19 563 kr. På Eksperten ble det fullklaff for sju andelslag.

Da får vi håpe tipsformen sitter i til denne meget innholdsrike uken. I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Leangen er det hele 10 løp på menyen i kveld. Grunnet V86 Super Days er det litt endringer i programskjemaet. V5 er først ut med spillestopp allerede kl 17.00, mens V65-1 starter allerede kl 18.30 og V4-spillet som innledet i V65-3 har spillestopp kl 19.10. Det er også JACKPOT i V65-spillet med 268 657 kr ekstra i sekserpotten og jeg går på bankeren allerede i V65-1.

Brækken får bankertillit
Det handler om høykapable 6 Juliana Rags som har vunnet sju av tolv løp i år. Kommer senest fra to strake seire på hjemmebanen Leangen, og selv om hoppa står på 40 meter tillegg i kveld, synes jeg hun har en meget passende oppgave foran seg. Kun en hest står på strek og det er kun åtte hester med i løpet. Det skal være snakk om en meget bra vinnersjanse. 6 Juliana Rags blir min V65-banker på Leangen i kveld.

PS: 6 Juliana Rags sitt løp er også plassert i V5-spillet, men her får jeg råd til noen garderinger all den tid 5 Borea Del Circeo og Jomar Blekkan har et gaveløp foran seg i V5-2 og blir min soleklare V5-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sprint og bakspor trekker ned for storfavoritten i V65-2
Jeg har aldri lagt skjul på min forkjærlighet for seiersmaskinen 11 Vestpol Lodin og bankerspilt denne ved flere anledninger. Åtte seire på tolv starter er det blitt i år for Tormod Eggens flotte femåring. Men i kveld er det sprint og bakspor og et par formsterke konkurrenter, det gjør at jeg ikke går all-inn på Vestpol Lodin i V65-2 i kveld.

Uoversiktlig i V65-3/V4-1
Kaldblodshester i lavt grunnlag med voltestart og sprint, er ofte ensbetydende med skrell. Det er ikke lett å plukke et godt førstevalg i dette løpet, men på fart og kapasitet tror jeg 8 Bekke Stjernen er best. Men fireårsvallaken er ikke stø på beina og jeg tyr til forholdsvis bred gardering i V65-3/V4-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Herlig oppgjør i V65-4/V4-2
2 Gullfakse T.M. og 6 Tverdals Trippel møttes i et løp i Dubbelcupen i Østersund i sin siste start. Da stod Gullfakse T.M. 20 meter foran fra start og holdt greit unna. I kveld er det likestart, men jeg er ikke sikker på at det gir klar fordel for Tverdals Trippel som muligens blir kveldens største V65-favoritt. Jeg tar også med meg 9 Storm Fax som galopperte fra seg en mulig seier sist.

Vil ikke vinne - i kveld er det dags?
Fireårsvallaken 2 El Dorado var mitt objekt sist den var ute på Leangen for 14 dager siden. Tok som ventet hånd om føringen i det løpet, men ble i overkant stri og tatt ned av superoutsideren K.L.M. Jumbo Jet oppunder mål. Fem andreplasser og ingen seire er fasiten etter karrierens ti første løp. Jeg gir hesten en ny sjanse i kveld i DD-spillet og bruker 2 El Dorado som min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Blir overspilt i kveld
2 Hafell Bris holder en helt eventyrlig form og står med fire seire og en andreplass på sine fem siste løp. Hoppa til John Øystein Gjønnes blir stor favoritt i V65-6/V4-4 i kveld, men i kveld tror jeg hoppa kan ryke på et nederlag. Står på likestart med flere meget kapable hester og bådde 7 Z.M's Jerven, 10 Il Jerven og 6 Komnes Omer er hester som går til mål.