Leder hele veien

Freedom Beach har en perfekt oppgave på Leangen i kveld. Få gratis tips og program og spill til løpene her..

Her finner du Nettavisens V5-tips til Leangen.

Her kan du laste ned komplett program til Leangen.

Her kan du laste ned komplett program til Drammen.

Den 6-årige vallaken Freedom Beach har så langt vunnet tre løp i karrieren. På Leangen i kveld har vi stor tro på at han øker seiersprosenten. Han har et perfekt løp på papiret, og med tilsvarende innsats som i de to siste startene skal det være en vinner.

Flere av de andre løpene er åpne. Spesielt synes vi de to siste V5-avdelingene er uoversiktlige, og garderer bredt i disse to løpene.

Les også: Tyrisvarten innfrir?

I V5-3 blir Spenda Feliks tung favoritt. Dersom han kommer seg til tet, blir det fort en ny seier. Vi velger dog å gardere, og har et par motbud med solid odds i.

Av kuskene er det Jomar Blekkan som på forhånd er nøkkelkusken. Han innleder med favoritten Kluivert i V5-1, mens han sitter opp bak UB Night i den andre avdelingen. I V5-3 sitter han opp i sulkyen bak Megasus Endurance, og er en av hovedutfordrerne til storfavoritten.
Kapable, men usikre Trulson og familiehesten Magdalena Spur er Blekkans to øvrige oppsitt i V5.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin