Leder helt hjem?

tok sin fjerde rake seier - Bjerke 17.12.08
tok sin fjerde rake seier - Bjerke 17.12.08 Foto: hesteguiden.com

Etter to fine gjennomkjøringer tror vi vår V65-banker er klar for seremoniplass igjen.

Klikk her for vårt V65-forslag

Svenskeimporten 3 Pappniak Laday imponerte i regi dyktige Erik Killingmo i fjor, og tjente store penger ved bl.a. å vinne fire strake seire på tampen av sesongen.

Den meget startkjappe 6-åringen har stått i bakspor i årets to første starter, og blitt gitt snille reiser av sin trener og kusk. I kveld blir det ikke spart på kruttet, og fra et perfekt tredjespor bak startvingen er vi rimelig sikre på at vallaken tidlig er å finne i tet. Selvom alle seirene i fjor ble tatt på sprintdistanse tror vi han vinner - hesten gikk flere flotte løp over full distanse i starten av sin karriere. Vi ser ingen som er villig til å ofre seg mot favoritten, og dermed tror vi Pappniak har mer enn nok bensin på tanken til å stikke unna til årets første triumf.

Helt sjef?
Dagens største favoritt kommer ut i V65-5 og heter 3 Grindstad Jahn . Etter å ha sittet fast mot eliten nest sist spurtet han inn til herlig V75-seier for halvannen uke siden. Den nybakte millionæren har en meget fin oppgave på papiret, og uten tull har Sjefen-sønnen en solid sjanse igjen. En annen åtteåring med samme far kan dog bli skummel, og vi dobler på de to største spilleforslagene. 6 Sjefsbrunen fikk en håpløs oppgave etter tidlig galopp sist, men på kapasitet er ikke traveren til Bjarne Syversen noe dårligere - var meget god til annen nest sist og klaffer det for kusken kan de sørge for favorittfall.

Tallet er 3
På det minste forslaget avslutter vi likegodt med tre bankere - alle med tre på nummerskiltet.
3 Rakspent står nemlig vakkert til i V65-4, og er Elding-sønnen litt forbedret med noen løp i kroppen tror vi hans nye trener Cato Antonsen kan juble når andrevalget passerer målstreken. Distanse og motstand er perfekt for 6-åringen som tjente hele 161.000 på bare ti starter i fjor. Som et andrevalg er dette en fin reservebanker, men vi tar med den lynraske favoritten 9 Lund Røder på det mellomste forslaget. På storbongen får to meget lite betrodde outsidere plass - les om disse her.

Rekker ikke frem?
En svært hardt betrodd traver kommer ut i den tredje avdelingen i form av svenskegjesten 10 Increase Broline. Etter å ha gjort sine saker meget bra i fjor årsdebuterte 4-åringen med flott seier på 15.8 full vei. Nå skal hesten ut på sprint for første gang i karrieren, og fra bakspor mot etpar tøffe konkurrenter finner vi det helt klart interessant å gardere.

De to første V65-oppgjørene krever langt flere streker, og spesielt V65-2 er en vidåpen affære der vi spiller ni hester på samtlige forslag.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 432 og 1296 kroner.

Kjøp en bong og følg spenningen på nrk2 kl. 19.30-20.00 i kveld!